Adio, Salome! Una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele a murit la 54 de ani

Edith Gonzalez, actrița mexicană cunoscută publicului mai ales pentru rolurile din producțiile Inimă Sălbatică și Salome, a pierdut lupta cu boala, joi, 13 iunie la doar  54 de ani. Vestea a îndoliat întreaga lume cinematografică, în special cea a producției de telenovele, dar și milioane de fani din întreaga lume.  Actrița suferea de cancer de col uterin, însă anul trecut anunțase că a învins teribila maladie.  Edith Gonzalez a fost diagnosticată în 2016 cu cancer de col uterin în fază terminală, însă nu s-a dat bătută, ci a luptat cu toată puterea pentru a învinge cumplita boală care o condamna la moarte. Cu toate acestea, în ciuda tuturor eforturilor, a unei diete riguroase și a unei gândiri pozitive, dar și a operației de histerectomie și ședințelor de chimioterapie pe care le-a urmat, boala a învins-o.

Edith Gonzalez a fost una dintre cele mai cunoscute actrițe din telenovele, devenind celebră odată cu rolul din telenovela Inimă Sălbatică, acolo unde a jucat alături de Eduardo Palomo, de asemenea, decedat și el în urma unui stop cardio respirator. Edith Gonzales era căsătorită din 2010 cu Lorenzo Lazo Margáin și era mama unei fete, pe nume Constanza, născută în 2004.  Presa internațională punctează că Edith Gonzalez era internată în spital de ceve vreme, însă, fiind în stare critică, familia a decis astăzi să o deconecteze de la aparate. Edith Gonzalez a făcut istorie cu rolurile sale din Corazon Salvaje (Inimă Sălbatică), Salome și Dona Barbara, însă am putut-o admira în mult mai multe telenovele, dintre care amintim: La jaula de oro (Cușca de aur), Mundo de fieras (O lume a fiarelor), Nunca de olvidare (Dragostea invinge), Mujer demadera (Pădurea blestemată), La Reina del sur (Regina sudului).

Telenovela Salome a rulat pe ecranele din România începînd din 2001, fiind una dintre cele mai de succes producții din toate timpurile, cu un impact  uriaș la publicul-țintă, inclusiv în România.

Leave a Comment