Procurorii și mascații – la ușa conducerii Volei Municipal Zalău

Procurorii însoțiți de „mascați” au efectuat o serie de acțiuni (surse judicare au spus că este vorba despre verificări, posibile percheziții, ridicări de documente, unități calculator etc) luni după-amiaza, la conducerea Club Volei Municipal Zalău. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj nu a oferit informații suplimentare, din rațiuni ce țin de desfășurarea în bune condiții a anchetei, spunând, totuși, că acțiunea nu are legătură cu trustul de presă condus de familia Coța, ci cu clubul de volei al cărui președinte este Vasile Coța, Daniela Coța fiind unul dintre acționari. După toate probabilitățile vor urma audierile care vor începe, potrivit surselor judiciare, în scurt timp. Vom reveni pe măsură ce autoritățile vor oferi date oficiale legate de această anchetă care, potrivit prim-procurorului Bogdan Chiș, este în plină desfășurare. 

25 Thoughts to “Procurorii și mascații – la ușa conducerii Volei Municipal Zalău”

 1. Anonim

  MAI DA COTA NU-S PATRONI, EVENTUAL ORDONANTATORUL DE CREDIT E PATRON, PITICUL PORNO DIN FRUNTEA PRIMARIEI ZALAULUI

  1. Anonim

   ala micu este CIUNT? ajutat de Fort Calin ? mana lui dreapta ! ceea cu care se sterge la fund !

   1. Anonim

    primaria avea obligatia de a VERIFICA cum sunt cheltuiti banii primariei ! sunt bani publici, pe care primarul Ciunt & Co, iau furat cu ajutorul familiei Cota !

 2. Anonim

  Cum, procurorii nu purtau mască, numai ceilalți?

 3. Calin

  SARLATANI P.S.D -isti ce e de mitare

 4. Anonim

  Aceasta familie este raspunzatoare pentru multe lucruri rele din orasul asta!! Nu legat doar de volei, ci si de presa, de difuzarea presei de tot. Ca o caracatita au acaparat totul, din lacomie si crezand ca nu va veni si ziua scadentei. Imi pare rau, dar daca sunt vinovati, sa plateasca.

 5. asta este PSD - un partid de hoti, criminali, corupti si o multime de prosti care ii sustin incontinuoare

  Cota a „reusit” cumva sa puna mana la un moment dat pe toata distributia de presa scrisa din Zalau ! a primit”sprijin” de la primarie,, fiind sustinuta pe fata de PSD ! daraprecum PSD a sustinut-o pe familia Cota, asa PSD a sustinut sii familia GURZAU ! L-ati uitat pe criminalul care a omarat o fetita ! Si pe neavasta acelui CRIMINAL , membra marcanta a PSD Salaj ???

 6. Anonim

  se lauda Cota cu si proiectele facute de ea pe fonduri europene !! no aici nu ar strica sa arunce procurorii o privire si ar vedea multe „minuni” pe care a reusit aceasta familie sa le faca

 7. Anonim

  TOTUL S-A INTAMPLAT CU ACORDUL LUI CIUNT SI BALAJEL

  1. Anonim

   Normal au luat și ei din cașcaval

 8. Anonim

  daca doar intr-un an primaria a virat 700.000 de euro, atunci unde sunt banii pe 4 ani de zile ! va puteti imagina cat s-a furat? contractile sunt SECRETE !! nimeni nu are voie sa stie cati bani se platesc la jucatori!

 9. Anonim

  toata famila Cota & PSD au traie bine , chiar foarte bine, din acesti bani !

 10. Laszlo

  Felicitari ca ati mentionat de acest caz
  Graiu si ztv nu au facut la fel, probabil o fost gros plicul de la ciunt aka piticu cu otrava ciumei

 11. Anonim

  Păcat ca să ajuns la lucru asta și sa bătut joc de echipa de volei cine a greșit sa plătească au desființat echipa de fotbal FC Zalău și au înființat o echipă de fotbal de liga sporting Zalău sa joace pe sate nu iau plăcut liga 3 acuma au echipa de volei primăria și de fotbal SCM Zalău sper ca de asta sa nu bata joc nimeni

 12. Anonim

  Dacă tot consiliul local este o adunătura de limbrici, interesați doar de beneficiile lor, aşa se risipesc banii cetățenilor. Consiliul avea obligația să verifice cum se impart şi cum se folosesc banii publici.

 13. asfsaf

  Ia sa se verifice si la echipa de fotbal,unde Ciunt l-a pus pe Alin Pop ,baiatul senatorului POP sef de trib si pe Alin Demle,membru Traseist Politic al PSD.Ia sa se verifice si putin la primaria Zalauniste documente

  1. Anonim

   copilul lui POp senatorul criminal, nu a iesit niciodata in evidenta cu nimic bun !! tot timpul a profitat de statutul lui special, de copil de senator !

 14. Anonim

  Am vazut prin ziare si pe facebook ca au facut galagie prin CONSILIUL LOCAL.Dar Ciunt a facut ce a vrut

  1. Anonim

   nu exista COnsliul local Zalau !!! exista doar Ciunt & Co. Primaria este condusa de CIUNT, FORT, Balajel, isi mai baga coada si Miky viceprimarul ungur. Si doar atunci cand are ceva de negociat pe unguri !

 15. danutza coootzaaaa

  ar putea urma controale si mai sus de fam cota…se stie la cine se face referire.Jos cu PSDU

 16. ups

  Cum sa il puna pe ALIN POP SI PE DEMLE la conducerea echipei de fotbaL????numa in filmele cu prosti mai vezi asa ceva..Fura astia acuma pe rupte

 17. Anonim

  Da compartimentul profesionist de audit din primăria Zalău cu ce se ocupa vinde plăcinte,gogoși distribuie mâncare acestea trebyue verificați nu cred ca ies nici di birou ca nu a mai auzit nimeni de ei de pe vremea când făceau zarva multa la TRansurbis……..

  1. Anonim

   audit la primarie? astia primesc rezultatele inaintea controluilui !1 asa au facut toate controalele !! doar nu de alta Ciunt este sef peste audit !

 18. Anonim

  Erau si aia de sus pe o mana cu ei.toti trebuie verificati…si echipa de fotbal sa urmeze .si acolo ii aceeasi treaba

 19. Anonim

  lA FOTBAL ESTE crima si pedeapsa !

Leave a Comment