Prinsi la furat pe santier

Prinsi la furat pe santierDoi tineri din Zalau au fost prinsi, miercuri, de catre agentii comunitari, in timp ce incercau sa fure materiale de constructii de pe un santier din municipiu. Acestia au fost predati politistilor pentru efectuarea cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

In timpul misiunilor de patrulare, agentii comunitari au surprins in flagrant, in data de 3 noiembrie, pe numitii Andrei C. si Tudor D., ambii din Zalau, care incercau sa sustraga mai multe materiale de constructii, respectiv tevi de cupru si diferite unelte din incinta santierului in lucru apartinand S.C. SANODENT SRL, situat pe strada Simion Barnutiu. Acestia au fost predati organelor de politie pentru efectuarea cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Comunitare Zalau, Lucian Trif.

Ajunsi pe mana politistilor, cei doi tineri s-au ales cu dosare de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de furt. In acest caz, politistii continua cercetarile pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs fapta.

Hot identificat de politistii jibouani

Tot pentru savarsirea infractiunii de furt este cercetat, in stare de libertate, un jibouan in varsta de 21 de ani, politistii identificandu-l, in cursul zilei de miercuri, ca fiind autorul unei infractiuni de furt comise luna trecuta. Acesta, profitand de neatentia vanzatoarei, a sustras din sertarul unui magazin din oras, suma de 200 de lei. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si predat partii vatamate. Daca va fi gasit vinovat, tanarul risca o pedeapsa cu inchisoarea de la sase luni la 3 ani sau cu amenda.

Cu numere false si fara permis, in trafic

Doi tineri sunt cercetati de politisti pentru savarsirea infractiunilor prevazute de OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, dupa ce au fost identificati in trafic, in cursul zilei de marti, incalcand anumite reguli de circulatie. Primul, un adolescent in varsta de 18 ani, din comuna Sag, a fost identificat in trafic, de politistii Postului de Politie Sag, in timp ce conducea autoturismul neinmatriculat si fara a poseda permis de conducere, pe raza localitatii Tusa. Pe raza aceleiasi localitati, a fost surprinsa si o clujeanca in varsta de 24 de ani, conducand autoturismul cu numerele de inmatriculare expirate, inca din luna aprilie 2010.

Alte articole

Leave a Comment