Prinşi la furat de lucernă

Cinci persoane cu vârste cuprinse între 23 şi 38 de ani au fost depistate miercuri, 13 septembrie, de către jandarmii jibouani aflaţi în patrulare, în timp ce furau lucernă.
Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, în jurul orei 18, trei persoane de 25, 27 şi 28 de ani au sustras 25 kg de lucernă de pe o tarla aflată pe strada Stejarilor. O jumătate de oră mai târziu, alte două persoane, în vârstă de 23, respectiv 38 de ani, au sustras 35 kg de lucernă, de pe aceeaşi tarla. „După interceptarea, stoparea activităţii infracţionale,tabilirea identităţii persoanelor în cauză şi a împrejurărilor în care s-au comis faptele, s-au întocmit acte de constatare privind săvârşirea infracţiunii de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care urmează a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou în vederea continuării cercetărilor”, arată sursa citată.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate, un bărbat de 62 de ani din Jibou.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj recomandă cetăţenilor ca în situaţia în care sunt martorii săvârşirii altor fapte similare, să solicite sprijin la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.

Leave a Comment