Prinsi cu mata-n sac

Doi tineri, ambii de 21 de ani, au fost identificati de politistii salajeni ca fiind autorii a zece furturi din baruri, ABC-uri si alte societati comerciale. Andrei T, din Jac, si Mihai M., din Zalau, au comis cele zece furturi in perioada iulie-august anul curent pe raza municipiului Zalau, faptele ramanand initial cu autori necunoscuti. Potrivit unui comunicat de presa remis de IPJ Salaj, cei doi tineri au fost retinuti de politisti 24 de ore pentru cercetari si prezentati apoi instantei de judecata, care a dispus cercetarea lor in stare de libertate.Prejudiciul, constand in aparatura electronica, produse alimentare si alcoolice etc., este in valoare de aproximativ 40.000 lei, fiind recuperat in procent de 70 la suta. Cercetarile continua pentru probarea intregii activitati infractionale a acestora si deferirea lor justitiei.

L-a furat viteza

Un alt tanar, de 20 de ani, din Iaz, s-a aflat in atentia politistilor dupa ce s-a autoaccidentat in timp ce conducea motocicleta proprietate personala. Dinu Dumitru D. conducea motocicleta pe strada Garii din comuna Nusfalau, dar din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul directiei, parasind partea carosabila si oprindu-se intr-un gard de beton. In urma impactului, motociclistul a suferit leziuni usoare.

Amenzi de peste 7.000 de lei

Politistii salajeni au desfasurat, in 27 august, o actiune pe linia folosirii centurii de siguranta, actiune ce s-a inscris in Programul de prevenire si reducere a numarului de accidente STOP Accidentelor

Leave a Comment