Pregătiți-vă haine mai groase! Sălajul va fi lovit de un val de aer polar

Toamna îşi intră în drepturi! Ţara noastră va fi cuprinsă, începând cu acest weekend, de o vreme deosebit de rece. Temperaturile vor ajunge şi la 16-17 grade.

De la temperaturi aflate la pragul de 30 de grade Celsius, vom ajunge, pe finalul acestei săptămâni, la maxime de 18-19 grade.

Sâmbătă, se apropie de N-V României un front atmosferic din depresiunile din nordul Europei, care va aduce o masă de aer mai rece. Astfel că duminică, în zona Sălajului, temperaturile nu vor trece de 18-19 grade Celsius, în acest weekend fiind posibil să plouă în averse.

Pe parcursul săptămânii viitoare, chiar dacă nu se vor înregistra precipitații importante din punct de vedere cantitativ, vom avea parte de o vreme mai rece decât în mod normal, în zona noastră. De exemplu, dacă luni se vor înregistra maxim 19 grade, miercuri temperaturile diurne vor scădea în jurul valorii de 14 grade Celsius, chiar mai puțin de atât, iar cele nocturne putând ajunge până la 2 grade Celsius. Doar spre sfârșitul săptămânii viitoare este possibil să revenim la temperature puțin mai ridicate, care totuși nu vor depăși 18 grade Celsius.

 

Alte articole

One Thought to “Pregătiți-vă haine mai groase! Sălajul va fi lovit de un val de aer polar”

  1. Anonim

    Polar, nepolar, vremea intră în caracteristici normale, e toamnă !

Leave a Comment