Ocupat în prezent de ginerele primarului de Zalău, postul de adjunct la Poliţia municipală este scos la concurs

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj organizează concurs, prin recrutare din sursă internă, pentru ocuparea funcţiei de adjunct al şefului Poliţiei municipiului Zalău. Potrivit anunțului instituției, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiţii: cerinţele din fișa postului – să fie ofiţeri de poliţie;  să aibă minim gradul profesional necesar ocupării postului, respectiv inspector principal de poliție şi să aibă pregătirea necesară, Aceasta din urmă implică pregătirea de bază şi pregătirea de specialitate.

Condiţii de înscriere la concurs

Potrivit anunţului de concurs, pregătirea de bază: pentru cei care au absolvit anterior organizării studiilor universitare în sistem ”Bologna” -studii universitare de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă şi  pentru cei care au absolvit studii universitare în sistem ”Bologna”- studii universitare cu diplomă de licenţă ciclul I de studii universitare. De asemenea, pregătirea de specialitate implică: curs postuniversitar sau master în domeniile drept sau științe juridice, științe administrative, informații și securitate națională, ordine publică și siguranță națională, științe militare, științe politice sau management; studii universitare de lungă durată cu diplomă de licență absolvite anterior aplicării celor trei cicluri de tip ”Bologna” într-unul dintre domeniile: drept sau științe juridice, științe administrative, informații și securitate națională, ordine publică și siguranță națională, științe militare, științe politice sau management şi studii de master ciclul II de studii universitare într-unul dintre domeniile: drept sau științe juridice, științe administrative, informații și securitate națională, ordine publică și siguranță națională, științe militare, științe politice sau management. Aspiranţii la postul precizat mai au nevoie  și de: autorizaţie de acces la informaţii clasificate, clasa ”secret”; avizul procurorului general pentru numire în structurile poliției judiciare şi vechimea în muncă,  din care în Ministerul de Interne : -/3 ani; vechimea în specialitate: a) în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției – 2 ani; b) în specialitatea structurii – 3 ani. Concursul va avea loc la sediul IPJ Sălaj, în data de 15 octombrie 2019, începând cu ora 11 şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale. Cererile de participare la concurs se depun la Serviciul Resurse Umane, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, până în data de 24 septembrie 2019, inclusiv, numai în zilele lucrătoare, între orele 10-14. Postul scos la concurs de IPJ Sălaj este ocupat în prezent de Călin Rolnic, ginerele primarului municipiului Zalău. Acesta a fost numit adjunct la Poliția Municipală, iar funcție a preluat-o  la începutul  lunii iunie a anului în curs,  printr-o dispoziție a șefului IPJ,  Gabriel Terheș.

 

Alte articole

22 Thoughts to “Ocupat în prezent de ginerele primarului de Zalău, postul de adjunct la Poliţia municipală este scos la concurs”

 1. Anonim

  Dacă insul nu era ginerele primarului localității, mai avea vreo șansă să ocupe postul? Întreb pentru un prieten.

 2. Anonim

  Ceafa are de sef nu de adjunct

 3. Concursul va avea loc la sediul IPJ Sălaj, în data de 15 octombrie 2019, începând cu ora 11 şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.

  si ghici cine o sa ia postul? absolvent de teologie !
  si ciunt se caca pe el, cand se referee la alte personae ca nu au pregatire de specialitate la baza ! stie ciunt la cine ne referim 🙂
  caci daca acest politist nu se incurca cu fata lui ciunt, era ajutor de sef de post la o comuna din tara, dar ce sa faci daca stie unde sa-ti bagi interesul 🙂
  a ajuns in functii doar prin smecherii si artificii. A stat 2-3 zile pe o functie, dar ca sa poata fi NUMIT pe alta functie mult mai mare, si tot asa a fot NUMIT pe functii in ultimi ani !
  dar ca si realizari ce a facut? NIMIC ! poate reuseste sa iasa in fata sa ne spuna cum a reusit sa gestioneze „criza” radarelor fixe din Zalau ?!?

 4. Ginerele lui Ciunt - cine si ce il recomanda? - vocea si talentul si hartia cu Balcescu (in cazul lui e mai simplu - este ginerele lui Ciunt). Oare ii este rusine sa iasa din casa sau s-a obisnuit?

  cred ca poti Numara pe degete pe cei care il stiu dupa nume pe aceat individ. Toti il stiu ca si „ginerele lui Ciunt” . Asta este si valoarea lui ! In rest, un zero barat !

 5. hai Ciunt, fale pe toate iute, caci dupa alegeri iti cauti de munca la ferma de porci a PSD-ului. iar Balajel o sa treaca la loopata/matura la Citadin, acolo unde il recomanda si valoarea sa.

  sa vedeti ca daca ginerele nu reuseste sa ia postul, il face socru mic sef la Politia Locala Zalau. Tocmai se lauda la ziarul de casa a PSD-ului ca elibereaza functii de conducere pentru psd-isti de valoare a Zalaului/Salajului.
  Si sa vezi atunci mare minune in Zalau.
  O sa dispara din Zalau toti tiganii, toti cersatorii, toti rascolitorii de gunoaie, o sa dispara toate masinile parcate neregulamentar, o sa dispara scandalagii, etc. o sa curga la fantana de pe bulevard lapte si miere !
  p.s. este un proberb pe la romani : Nu mor caii cand vor cainii !! Oare cum se aplica in cazul asta?

 6. Condiţii de înscriere la concurs

  prima conditie este : SA FI GINERELE LUI CIUNT !
  a doua conditie este: SA O INDEPLINESTE PE PRIMA 🙁
  a treia conditie: nu mai ai nevoie de nimic daca ai indeplinit primele 2 conditii
  nu ai nevoie nici de pregatire teologica, nici de character meserias, nici minte putina, este destul sa ai sustinerea care trebuie. Daca copilul lui Balajel a reusit in cariera de politist, o sa reuseasca si ginerele lui Ciunt.
  Si apropo, nenea primar Ciunt, se lauda un ziarist local ca te are la ….. lui. Ce vrea sa zica cu asta? Cica el are intrare la tine cand I se scoala lui si cica formati o „echipa” de viitor, cat timp asculti de ordinele de la Cluj. Ciudate mai sunt cararile astea 🙂 Chiar te poate suna si pe mobil, cand vrea el? No asta ziarist meserias, si noi nu stiam ce valori avem in presa locala.

 7. Anonim

  rolnic ești o nulitate și un lingău de ultimă speta și nu te aștepta că în viitor sa ai parte de aprecieri sincere din partea polițiștilor.

  1. Anonim

   Crezi ca ii pasa!? Este un politician cu epoleti

   1. Anonim

    popa cu epoleti , s-a recalificat

 8. Anonim

  Nu contesta nimeni studiile acestui tanar domn – a absolvit Academia de politie, a invatat si a terminat inainte de a fi ginerele d lui primar si inainte ca dl Ciunt sa fie ales in fruntea Zalaului, chiar daca de cand il stiu a tot avut functii mari. Cu toate acestea, ma intreb pentru ca eu asa ceva nu am auzit vreodata si am o varsta destul de inaintata: CUM sa ajungi sef de inspectorat, sa conduci politia unui judet iar mai apoi sef de politie de muncipiu la doar cateva luni dupa ce ai terminat studiile? Ce te recomanda, ca experienta in acest caz este un pic peste zero, si e firesc sa fie asa. Ce spun ceilalti politisti, cu 10, 20 sau 30 de ani vechime? Cum se simt acestia? Cine gireaza si cine face astfel de numiri care sfideaza orice regula, lasand bunul simt la o parte ca nu e cazul de asa ceva? Nimeni in tara asta nu intreaba macar aceste doua lucruri si in general, nimeni nu e capabil sa opreasca definitiv toate nenorocirile astea?

  1. Anonim

   ciunt este pe functii mari de 15 ani !
   si feciorul asta umbla dupa fata lui de multi ani

 9. asa a inceput tot - totul a fost cu smecherie :) 15 -24 mai 2018 a fost pus pe o functie de unde sa poata fi NUMIT ulterior pe functii de conducere. a stat exact o saptamana pe la economic ca sa poata fi propulsat POLTIC in varful IJP Salaj

  Inspectorul de poliţie Călin Ionuţ Rolnic, nimeni altul decât viitorul ginere al primarului Zalăului, Ionel Ciunt, este, începând de joi, 24 mai, noul adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.
  În vârstă de doar 27 de ani, Rolnic a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei pe o perioadă de şase luni, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan. Proaspătul adjunct şi-a început cariera în 2012, când, după absolvirea Academiei de Poliţiei “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, a fost repartizat la Direcția Generală de Protecție Internă – Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Sălaj. Din 2017 a lucrat şase luni la Serviciul de Autoprotecţie Bucureşti, pentru ca din iulie 2017 şi până în 15 mai 2018, să fie şef Birou Protecţie Internă. Din 15 mai şi până în 24 mai, a fost ofiţer specialist la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Sălaj.

 10. 9 zile si "cu dansa intransa" - asta il recomanda

  a fost împuternicit Călin Rolnic, un tânăr 28 de ani cu o experienţă de doar 9 zile în cadrul IPJ Sălaj, pe atunci logodnicul fiicei primarului Ionel Ciunt, în prezent ginere al edilul Zalăului.

 11. pe vremuri, cica, daca erai prost, te faceai popa sau militian, asta (ginerele lui Ciunt) nu a reusit popa si sa-a facut militian/politist :), dar a reusti sa-si foloseasca capul piiuulllliiiiii si a ajuns sus

  Calin Rolnic a absolvit seminarul teologic din Zalau !!!!,
  A urmat cursurile Universitatii de Vest „Vasile Goldis” Arad la Facultatea de Drept, Facultatea de stiinte Politice Administrative si ale Comunicarii
  Are studii postuniversitare „Managementul Administratiei Publice” – UBB Cluj,
  Are studii !! la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti – Ordine si Siguranta Publica între anii 2009-2012 , nu e clar daca a reusit sa faca Academia cum o fac adevaratii ofiteri, sau a reusit cumva sa-si completeze studiile cu ceva cursuri si aici, dar pana la urma ce mai conteaza
  ASTIA NE CONDUC !

 12. Anonim

  o adevarata jignire pentru comunitate….. daca e asa bun sa mearga in privat ca acolo sigur se vede valoarea

  1. Anonim

   daca nu reuseste, il face socru mic Ciunt, sef la politia locala,
   de mult tot vrea Ciunt sa puna un om de valoare in aceea functie, si el, ginerele, este cel mai bun/recomandat pentru aceea functie
   dec ce?
   are teologia la baza si doar el poate face minuni 🙁 🙁 🙁
   o sa fim cel mai sigur oras din tara !

 13. este un premiu daga ghicim cine castiga concursul de frumusete ?

  Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în data de 15.10.2019, începând cu ora 11.00, şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.
  Potrivit IPJ Sălaj la concurs s-a înscris un singur candidat din cadrul Inspectoratului de Poliție Sălaj.
  ghici ghicitoare, care ginere v-a castiga acest concurs ? mai ales daca este unicul inscris la el , asta daca nu iese pe locul doi 🙂

 14. Anonim

  Doamne, chiar nu le este rusine acestor oameni? Nu le.crapa obrazul ala gros? Cum este posibil? Acest caz este demn de emisiune TV. Nu exista nicaieri in istoria Politiei o asemenea anomalie. O rusine pentru oamenii acestui judet si pentru profesionistii care au mai ramas in politie, o rusine! ??

  1. Anonim

   cum adica nu sunt alte cazuri asemanatoare?
   propunerea pt ministru de interene ! un tanar de 39 de ani, PENSIONAT cu o pensie de 8.700 lei/luna
   si asta a trecut prin scoli si functii ca si cainele prin apa

 15. Anonim

  Acest ins este in structurile de politie de 1 an si un pic, pana acolo a fost……franarul. nu se poate numi politist si nu are ce cauta in aceste structuri. Un farfazon cu muci in par

 16. Anonim

  Violuri, talharii, jafuri armate la magazine, locuinte sparte, golani si infractori la fiecare pas, pe strada sau la volan si multe altele. Un management excelent…ce mai putem sa spunem. Dar cit se poate de logic avand in vedere cine conduce aceste institutii. Ar fi util ca si mass media nationala sa urmareasca evolutia acestor numiri si a concursurilor. Tragic!!

 17. Anonim

  Nici nu știți ce glas de popa are cred ca și a greșit cariera de polițist îl auzi de la poarta ca doar la glas și la prezenta se pricepe restul ZE RO Vai, Vai, Vai De politie

Leave a Comment