Planurile unui hot, date peste cap de un copil de noua ani

Planurile unui hot, date peste cap de un copil de noua aniO. Szilard in varsta de 20 de ani, din Nusfalau, presupusul autor a trei furturi comise pe la mijlocul lunii septembrie, a fost prins saptamana trecuta de politistii din cadrul Politiei orasului Simleu Silvaniei.

Prima lovitura data de acesta a fost in data de 12 septembrie, cand, prin fortarea usii, a patruns in locuinta lui K. Tiberiu din Bilghez, de unde a furat un telefon mobil si aproximativ 1.930 de lei. In noaptea de 18 spre 19 septembrie, prin acelasi mod de operare, a patruns in sediul Bibliotecii Comunale din Nusfalau, confundand biblioteca cu un local de alimentatie publica. Dupa ce a intrat si si-a dat seama de greseala facuta, ca sa nu fie in zadar intrarea, a furat un telefon portabil, in valoare de 95 lei. Nemultumit fiind insa de prada, a parasit biblioteca si a sarit gardul intr-o curte, apartinand lui Marinel B., unde a stat ascuns pana dimineata, cand proprietarii au plecat la munca. Aici a patruns usor in locuinta, intrucat usa era deschisa, fiica proprietarilor, in varsta de doar noua ani, aflandu-se in casa. Si tocmai cand scotocea dupa bani, barbatul (dotat cu manusi si cu un levier, in caz de nevoie) a fost surprins de fetita. Aceasta nu s-a speriat de intrus si l-a intrebat ce face acolo. Incercand sa o pacaleasca, hotul s-a dat drept un prieten de-al parintilor care a venit dupa portofelul tatalui si banii proveniti din vanzari (familia fiind proprietara unei firme de constructii).

In momentul in care fata i-a raspuns ca ar fi mai bine sa-si sune parintii, barbatul s-a facut nevazut. Cu toate acestea insa, in scurt timp insa, politistii au reusit prinderea lui. In cauza, cercetarile continua.

Cu masina intr-un parapet

Un accident de circulatie a avut loc saptamana trecuta, joi, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum. Ionel S., de 55 ani, din Zalau, in timp ce conducea intre localitatile Ciumarna si Zalau, din cauzele mentionate, a pierdut controlul volanului si a intrat in parapetul de pe partea dreapta a drumului. In urma impactului, pasagerul de pe locul din fata, a fost ranit usor.

Prins in vama cu pachete de tigari, fara acte

In cadrul unei misiuni de supraveghere si control a produselor accizabile, desfasurate zilele trecute, inspectorii vamali din cadrul Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale Salaj au descoperit intr-un autoturism inmatriculat in judetul Bistrita Nasaud, condus de Sever M., 100 de pachete de tigari marca More, in valoare de 350 de lei, fara acte de provenienta. Inspectorii vamali au confiscat intreaga cantitate de tigari si au aplicat conducatorului auto o amenda contraventionala de 1.500 de lei, potrivit prevederilor reglementarilor fiscale si vamale in vigoare.

Leave a Comment