Peste 400 de contravenții și 17 infracțiuni constatate de polițiști în doar două zile

În primele zile ale acestei săptămâni, polițiștii sălăjeni au intervenit pentru soluționarea a peste 20 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate au constatat 17 infracțiuni, au aplicat aproape 400 de sancțiuni contravenționale și au reținut nouă permise de conducere.

Poliţiştii au acționat, la nivel județean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate șase acțiuni și s-a intervenit la 23 de evenimente, dintre care 16 au fost sesizate prin apelul de urgență 112.

În urma activităților, au fost constatate 17 infracţiuni, din care opt contra patrimoniului (infracțiuni de furt și distrugere), două la regimul circulației rutiere (conducere fără permis), iar diferența au constituit alte fapte. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 400 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 89.000 de lei. Au fost reținute, totodată, nouă permise de conducere și au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

În perioada de referință nu au fost înregistrate infracțiuni de mare violență și nici accidente de circulație grave.

Alte articole

One Thought to “Peste 400 de contravenții și 17 infracțiuni constatate de polițiști în doar două zile”

 1. NIMIC - asta e cuvantul care ne defineste

  orasul Zalau este sub asediul infractorilor ! si politia ce face? NIMIC !!!!
  prefara sa nu tulbure apele !!! au ajuns lingaii si pupincuristi infractorilor !!!
  in traffic este o jungla ! si politia ? NIMIC !!!!
  nebuni care trec pe rosu ! nebunic care depasesc coloane la trecerea de pietoni si fac slalom printer pietoni pe trecere !! nebuni care intorc in fata politiei masina, blocheaza circulatia in FATA POLITIEI ZALAU, si nimeni nu vede NIMIC !!!
  masini parcate unde li se scoala (pe carosabil si trotuoare) si politia ce face? NIMIC !!!!

Leave a Comment