Pericol public: minor de 14 ani la volan pe un drum din județ

Un eveniment rutier ce se putea solda cu consecințe deosebit de grave a avut loc luni, 30 aprilie a.c., la ora 10.30, în localitatea Valcău de Jos. Împrejurările care au dus la producerea evenimentului sunt încă cercetate de Poliție. Din primele cercetări a rezultat faptul că un minor de 14 ani, în timp ce conducea autoturismul pe un drum public din comuna, autoturism ce aparține părinților, a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în zidul unui imobil. În urma impactului a rezultat rănirea minorului precum și pagube materiale la imobil și autoturism.

Împrejurările în care acest minor a ajuns la volanul unui autoturism pe drumurile publice sunt deocamdată pe cale de a fi stabilite, însă, cel mai probabil, minorul a luat cheile de contact și a ieșit cu mașina din curtea imobilului în care locuiește împreună cu părinții, fără știrea acestora, ajungând pe un drum circulat din comună și producând în cele din urmă, acest accident. Dacă se va stabili că și părinți se fac vinovați pentru că s-a ajuns în această situație, cu un potețial de pericol extrem de ridicat, organele de poliție vor extinde cercetările.În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment. 

3 Thoughts to “Pericol public: minor de 14 ani la volan pe un drum din județ”

  1. Anonim

    Foarte tare, familia acestui exemplar ce are de spus? Ca educatia se vede cum.i-au dar-o! Problema nu e ca a dat el cu capațâna in zid, ci faptul ca putea sa omoare un om nevinovat! Sa vedem cum va rezolva parchetul aceasta fapta penala. Chiar nu avem nevoie sa ne mai si ferim de cretini de ge nul asta,pe străzi!!

  2. Anonim

    Peste tot in sate copiii conduc ,tractorul ,masina,motocicleta dar nu se ia nici o masura.

  3. Anonim

    Pana moare cineva de mana lor, nu mai e mult si cazuri sunt destule in alte judete.

Leave a Comment