Pensionarele din Zalău petrec cu muzică şi multă voie bună

Aproximativ 100 de reprezentante ale sexului frumos, membre ale Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CAPR) Zalău şi ale Sindicatului Liber al Pensionarilor (SLP) Sălaj, s-au întâlnit astăzi  la o petrecere.

Întâlnirea, menită să marcheze Ziua de 8 Martie, are loc într-un cunoscut restaurant din centrul oraşului. Ideea unei astfel de petreceri, de care reprezentatele CARP Zalău şi SLP nu au mai avut parte de mai bine de doi ani, din cauza perioadei pandemice, aparţine doamnelor Maria Pop şi Ana Onicaş, membre CARP Zalău.

 

“Nu ne-am mai întâlnit de foarte multă vreme, aşa în număr mai mare, lucru pe care înainte de pandemie în făceam. Socializarea este întotdeauna binevenită, iar acum după perioada aceasta de pauză cu restricţii, am considerat că este momentul să ne întâlnim. Aşa am şi făcut, astăzi, aici, sărbătorind Ziua de 8 Martie – Ziua Internaţională a Femeii”, au precizat organizatoarele. Pe lângă meniul bogat, doamnele au parte şi de muzică bună.

Organizatoarele l-au invitat la petrecere şi pe edilul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, care a dat curs invitaţiei. Acesta s-a bucurat de multă apreciere în rândul doamnelor prezente la petrecere, dovada fiind nu doar îmbrăţişările, ci şi aplauzele. Petrecerea continuă.

 

 

 

 

 

2 Thoughts to “Pensionarele din Zalău petrec cu muzică şi multă voie bună”

  1. […] Aproximativ 100 de reprezentante ale sexului frumos, membre ale Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CAPR) Zalău şi ale Sindicatului Liber al Pensionarilor (SLP) Sălaj, s-au întâlnit astăzi z la o petrecere. Întâlnirea, menită să marcheze Ziua de 8 Martie, are loc într-un cunoscut restaurant din centrul oraşului. Ideea unei astfel de petreceri, de care reprezentatele CARP Zalău şi SLP nu au mai avut parte de mai bine de doi ani, din cauza perioadei pandemice, aparţine doamnelor Maria Pop şi Ana Onicaş, membre CARP Zalău.    » Mai multe detalii […]

  2. Anonim

    Uite așa se manipulează lumea. Cine sunt aceeii membrii CARP ? Sunt cei mai nevoiași pensionari, care, pentru a putea trăi sunt obligați să apeleze la CARP, unde plătesc dobânzi destul de mari, fond social și alte cheltuieli. Fac asta că să poată trăi. Primarul Ciunt le-a îmbrățișat și le-a oferit flori, dar nu a spus nimic că PSD ,aflat la guvernare, nu respectă Legea pensiilor în vigoare.
    Nimeni nu controlează aceste CARP-uri, care funcționează că adevărate IFN-uri, dar nu plătesc nimic la stat.

Leave a Comment