Patriarhul Daniel a premiat Grupul Catehetic al Parohiei din Lemniu

Părintele Patriarh Daniel le-a înmânat duminică premii câștigătorilor Concursului Național Catehetic 2023. Ceremonia a avut loc după liturghie, în cadrul sărbătorii hramului istoric al Catedralei Patriarhale. Părintele Nicușor Beldiman, Consilier patriarhal la Sectorul teologic-educațional al Administrației Patriarhale, a prezentat conceptul festivității de premiere și a citit numele premianților.

„Mulțumim tuturor participanților din țară și din străinătate la Concursul Național Catehetic «Tinerii și vârstnicii să laude numele Domnului» și îi felicităm pe câștigătorii acestui concurs”, a spus Părintele consilier.

A fost premiată fiecare echipă care a obținut Premiul I pe eparhie – un copil reprezentant al echipei respective și un coordonator – preot sau profesor de Religie sau de altă disciplină. Câștigătorii din grupul catehetic și coordonatorii lor au primit Diploma omagială a Anului 2023. Pe lângă diplomă, copiii și tinerii câștigători au primit ca premiu și cărți publicate la Editurile Patriarhiei Române. Din Episcopia Sălajului a fost premiat Grupul catehetic al Parohiei Lemniu – Jibou, coordonat de Pr. Vasile Mureșan, prof. Iuliana Mureșan și prof. Camelia Grad.

M. S.

2 Thoughts to “Patriarhul Daniel a premiat Grupul Catehetic al Parohiei din Lemniu”

  1. […] Părintele Patriarh Daniel le-a înmânat duminică premii câștigătorilor Concursului Național Catehetic 2023. Ceremonia a avut loc după liturghie, în cadrul sărbătorii hramului istoric al Catedralei Patriarhale. Părintele Nicușor Beldiman, Consilier patriarhal la Sectorul teologic-educațional al Administrației Patriarhale, a prezentat conceptul festivității de premiere și a citit numele premianților. „Mulțumim tuturor participanților din țară și din străinătate la Concursul Național Catehetic «Tinerii și vârstnicii să laude numele Domnului» și îi felicităm pe câștigătorii acestui concurs”, a spus Părintele consilier. A fost premiată fiecare echipă care a obținut Premiul I pe eparhie… Citeste mai mult […]

  2. […] Părintele Patriarh Daniel le-a înmânat duminică premii câștigătorilor Concursului Național Catehetic 2023. Ceremonia a avut loc după liturghie, în cadrul sărbătorii hramului istoric al Catedralei Patriarhale. Părintele Nicușor Beldiman, Consilier patriarhal la Sectorul teologic-educațional al Administrației Patriarhale, a prezentat conceptul festivității de premiere și a citit numele premianților. „Mulțumim tuturor participanților din țară și din străinătate la Concursul Național Catehetic «Tinerii și vârstnicii să laude numele Domnului» și îi felicităm pe câștigătorii acestui concurs”, a spus Părintele consilier. A fost premiată fiecare echipă care a obținut Premiul I pe eparhie…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment