Panic Fest, primul festival sălăjean de muzică electronică

În data de 15 iulie, începând cu ora 18, va avea loc cel mai mare festival de muzică electronică din județ. Evenimentul va avea loc la intrarea în localitatea Panic și se va desfășura în aer liber, în condiții de maximă siguranță. Panic Fest este realizat în colaborare cu Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

La acest festival participă artiști locali și naționali de top din industria muzicii electronice. Printre cei mai așteptați artiști care vor urca pe scenă se numără: Dj Aya, Dj Dark, Dj Sava, Dj Luc, Dj Skypi, Dj Underr și Mc Sijey. Panic Fest acoperă o paletă largă de genuri muzicale (de la techno și house, la electro și trance), fiind gândit să ofere fanilor muzicii electronice o experiență unică. În cadrul evenimentului participanții vor descoperi și alte zone special pregătite și amenajate pentru ei (food & drink, zone de relaxare și de socializare).

Organizatorii evenimentului promit un festival reușit, pentru care au depus eforturi considerabile astfel ca totul să se desfășoare în cele mai bune condiții. Această primă ediție se dorește a fi o alternativă locală la deja cunoscutele evenimente de profil din țară, Untold și Electric Castle. Doritorii de distracție de cea mai bună calitate sunt așteptați să participe în număr cât mai mare. Biletele pentru Panic Fest 2023 se găsesc pe site-ul iabilet.ro dar se vor putea procura și de la punctul special amenajat la intrarea la festival. În exclusivitate pentru cotidianul nostru, organizatorii au precizat că intenționează să realizeze în fiecare an câte o ediție Panic Fest și să crească în timp notorietatea acestui festival.

One Thought to “Panic Fest, primul festival sălăjean de muzică electronică”

  1. […] În data de 15 iunie, începând cu ora 18, are loc cel mai mare festival de muzică electronică din județ. În acest an, evenimentul va avea loc la intrarea în localitatea Panic și se va desfășura în aer liber, în condiții de maximă siguranță. Panic Fest este realizat în colaborare cu Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj. La acest festival participă artiști locali și naționali de top din industria muzicii electronice. Printre cei mai așteptați artiști care vor urca pe scenă se numără: Dj Aya, Dj Dark, Dj… Citeste mai mult […]

Leave a Comment