Pakistanez depistat că stătea ilegal în Sălaj

Polițiștii din Sălaj, în cooperare cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Sălaj, au depistat, marți, pe raza județului, un bărbat din Pakistan care se afla în ședere ilegală. Pe numele acestuia a fost emisă decizie de returnare cu termen de plecare voluntară în 15 zile de pe teritoriul țării noastre. La ieșirea din țară, pe numele bărbatului va fi instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, pentru o perioadă de 6 luni. Polițiștii Biroului pentru Imigrări al Județului Sălaj, în cooperare cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Sălaj, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă. Astfel, în cadrul activităților întreprinse, polițiștii au depistat un bărbat de 39 de ani, din Pakistan, care se afla în ședere ilegală și desfășura activități lucrative la o societate comercială din județul Sălaj. Din verificări a reieșit că acesta a intrat legal în România, însă la expirarea perioadei de ședere nu a părăsit teritoriul țării noastre. Totodată, polițiștii continuă verificările și față de reprezentantul societății angajatoare, iar la finalizarea acestora vor fi dispuse măsuri în consecință, dacă va fi cazul.Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare.

2 Thoughts to “Pakistanez depistat că stătea ilegal în Sălaj”

  1. […] Polițiștii din Sălaj, în cooperare cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Sălaj, au depistat, marți, pe raza județului, un bărbat din Pakistan care se afla în ședere ilegală. Pe numele acestuia a fost emisă decizie de returnare cu termen de plecare voluntară în 15 zile de pe teritoriul țării noastre. La ieșirea din țară, pe numele bărbatului va fi instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, pentru o perioadă de 6 luni. Polițiștii Biroului pentru Imigrări al Județului… Citeste mai mult […]

  2. Adi

    Oaaau.Io știu fo’ ensh’de mii de „pakistanezi”,care stau în țara mea,pe banii mei și freacă Paula de când lumea.Voi l-ați găsit pe unul,care culmea,mai și lucra și l-ați arestat.Bravo.Așa începe reforma.

Leave a Comment