Oficialii Tribunalului Sălaj: Procurorii DNA au continuat cercetările în cazul lui Radu Căpîlnaşiu şi Stelian Potroviţă

Dosarul în care omul de afaceri Radu Dan şi fostul subprefect Lucian Băican sunt trimişi în judecată pentru trafic de influenţă, spălare de bani, dare/luare de mită, are doar doi inculpaţi, a dat asigurări joi, în cadrul unei conferinţe de presă, Costin Moldoveanu, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Sălaj.
În ceea ce-i priveşte pe cei doi reprezentanţi ai municipalităţii, primarul Radu Căpîlnaşiu şi secretarul Stelian Potroviţă, ale căror nume au fost vehiculate în acelaşi dosar, oficialul instanţei spune că ei au avut calitatea de suspecţi în faza de urmărire penală. “Cu privire la cei doi din conducerea Primăriei Zalău, s-a dispus disjungerea cauzei şi este în continuare în derulare faza de urmărire penală, deci nu au fost trimise în judecată alte persoane în dosar”, a declarat judecătorul Costin Moldoveanu. Acesta a ţinut să precizeze că Potroviţă şi Căpîlnaşiu aveau calitatea de suspecţi la momentul în care rechizitoriul a fost trimis instanţei de judecată şi că procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au continuat cercetările în ceea ce-i priveşte.

Alte articole

10 Thoughts to “Oficialii Tribunalului Sălaj: Procurorii DNA au continuat cercetările în cazul lui Radu Căpîlnaşiu şi Stelian Potroviţă”

 1. Anonim

  Au continuat cercetarile sau continua?Ca este neclar.dar din cele spuse cei doi au in continuare calitatea de suspecti.Daca au calitatea de suspecti oricand poate fi pusa in miscare actiunea penala si pot fi trimisi in judecata.

  1. Anonim

   au continuat, cred, in ceea ce i priveste pe ei ca institutie – Trib. Salaj. Daca e sa continue si acum, probabil se intampla in alta parte.

 2. Anonim

  Din cele spuse de judecator reiese ca cei doi CR SI PS sunt urmariti penal in continuare de catre DNA intr-un alt dosar disjuns din dosarul in care Baican si RADU dan au fost trimisi in judecata.Suspectul este persoana fata de care din datele si probele existente intr-un dosar rezulta ca a savarsit fapte prevazute de legea penala.Ei si de asta Capilnasiu nu candideaza la Primarie.Cum ar fi sa candideze si-n plina campanie sa-l inculpe si SA-L trimita in judecata pentru fapte de coruptie.

 3. Tăunul

  Le dorim spor la muncă procurorilor DNA de pe lângă Tribunalul Sălaj. multe mai sunt de scos le iveală cu aceste retrocedări. De exemplu, este inadmisibil ca pe strada Vişinilor să fie retrocedat terenul pe care erau construite zeci şi zeci de garaje, toate cu autorizaţie de construcţie. Aici e un proces care durează de 10 ani şi trebuie pus mâna pe vinovat !

 4. Jugraneala

  Da pe aia cu,Coralu’ cand o sa-i infundati la temnita?
  S-a facut mare tam/tam,l-au dus pe Fane Spoitoru’ la Cluj la audieri si l-au lasat la cap de pod la ocazie sa revina acasa…..
  Pe vinovatii d’acolo cand ii bagati la zdup?
  Sau a fost o greseala descinderea cu mascatii si tot circul si v-ati cerut respectuos scuze ca i-ati deranjatara?

 5. Lilu

  tribunalul salajean sa fie mai atent cu solutiile. O gramada de solutii infirmate de instanta suprema clujeana! Noi dam drumul, ei baga din nou la zdup. Noi dam achitari, Clujul infirma. Ce o fi?

 6. nae ledra

  Nu vor pati nimic,toti fiind stransi uniti inca de dupa revolutie , fiind legati prin faptele de coruptie ! Salajul este judetul fara nici un corupt ! Pute rau de tot !

 7. Anonim

  Nui adevarat pe mocan lau facut corupr pt ca a refuzat sa mai dea mita lui Bode si Turcaa.6

  1. Ass

   Deci a dat mita, deci e vinovat

 8. Anonim

  Curtea de Apel Cluj pute!

Leave a Comment