O zi plină de zâmbete și voie bună la patinoarul de la Mall Value Center Zalău!

Acțiunea „Vino să patinezi cu Moș Crăciun!” a adunat sute de copii și părinți nerăbdători să încerce patinele alături de Moș Crăciun și ajutorul său, Olaf. Bucuria a fost și mai mare pentru cei mici când au primit din partea Moșului turte dulci, pâinici proaspăt scoase din cuptor și ceai cald.
De asemenea, un grup de colindători de la Palatul Copiilor din Zalău ne-a adus bucuria sărbătorilor de iarnă prin frumoasele colinde și cântece de Crăciun.
Evenimentul a fost organizat de Partidul Național Liberal Sălaj, prin organizația municipală PNL ZALĂU și Organizația Femeilor Liberale OFL Salaj.
(P)

2 Thoughts to “O zi plină de zâmbete și voie bună la patinoarul de la Mall Value Center Zalău!”

  1. […] Acțiunea „Vino să patinezi cu Moș Crăciun!” a adunat sute de copii și părinți nerăbdători să încerce patinele alături de Moș Crăciun și ajutorul său, Olaf. Bucuria a fost și mai mare pentru cei mici când au primit din partea Moșului turte dulci, pâinici proaspăt scoase din cuptor și ceai cald. De asemenea, un grup de colindători de la Palatul Copiilor din Zalău ne-a adus bucuria sărbătorilor de iarnă prin frumoasele colinde și cântece de Crăciun. Evenimentul a fost organizat de Partidul Național Liberal Sălaj, prin organizația municipală PNL ZALĂU… Citeste mai mult […]

  2. […] Acțiunea „Vino să patinezi cu Moș Crăciun!” a adunat sute de copii și părinți nerăbdători să încerce patinele alături de Moș Crăciun și ajutorul său, Olaf. Bucuria a fost și mai mare pentru cei mici când au primit din partea Moșului turte dulci, pâinici proaspăt scoase din cuptor și ceai cald. De asemenea, un grup de colindători de la Palatul Copiilor din Zalău ne-a adus bucuria sărbătorilor de iarnă prin frumoasele colinde și cântece de Crăciun. Evenimentul a fost organizat de Partidul Național Liberal Sălaj,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment