O localitate din Sălaj iese din carantina zonală

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât ca începând de luni, 30 noiembrie, localitatea Crișeni să iasă din carantina zonală. În localitate s-a aplicat măsura precizată începând din 16 noiembrie, ca urmare a indicelui ridicat de infectare, 11,46 la mia de locuitori. ”Am pornit în momentul carantinării cu o incidența de 11,46 la mie, iar azi avem 4,11 la mie. O scădere semnificativă în comparație cu alte localități. Vă rog şi va îndemn pe toți cetățenii comunei Crişeni să continuăm să păstrăm regulile de purtare a măștii si dezinfectare”, este mesajul transmis de edilul localităţii Călin Morar. Astfel, începând de luni, 30 noiembrie, în localitate cetăţenii se vor putea deplasa fără ”Declaraţia pe proprie răspundere pentru localitate carantinată”, dar vor fi obligați să respecte în continuare toate măsurile pentru prevenirea răspândirii Covid-19.

6 Thoughts to “O localitate din Sălaj iese din carantina zonală”

 1. Anonim

  Vin alegerile, ce va fi după, mai povestim !

 2. Anonim

  Vor câștiga alegerile escrocii de PNL iisti !!! Asta va fi!!!

 3. Silviu

  Pesedeul va deveni istorie de cosmar, ca Pardidul Comunist! Vin tinerii, studentii deschisi la minte si vor vota pentru viitorul lor. Voi, pesedistii de Salaj il vreti pe Pop Gheorghe Vanatorul, ca l-ati pus primul pe liste! Mai, da prosti sunteti, dar nu chiar asa multi ca anii trecuti!

 4. Roxana

  POP Gheorghe NU o sa fie votat, iar Ciunt stie asta foarte bine !!!! Nosa s-a retras , POP GH nu a vrut in ruptul capului! Familiile CIUNT- POP sunt prieteni , isi fac concediile mereu impreuna . La alegeri acest Nimeni # Pop# dupa 4 legislaturi cu pensie asigurata nde 12000 lei , trebuie aruncat afara !!!

 5. Stendhal

  Pop Gheorghe, fost milițian la Miliția economică Zalău , înainte și după Revoluție. Nu el a ucis un cetatean pe trecere de pietoni ,prin anii 2003 sau 2004 (?) ??.. Ce destin bun a avut acest milițian, senator de PSD Sălaj! Nu- l mai opreste nimeni pe acest oportunist cu nasul roșu?!?..

  1. Ionel

   Sa întâmplat la vânătoare, dar și-a dat demisia. Acuma nu știe când să renunțe.

Leave a Comment