Motociclist accidentat într-o intersecţie din Zalău

Un tănăr în vârstă de 31 de ani, din municipiul Zalău, aflat în plin trafic la ghidonul unei motociclete, a fost accidentat, vineri 20 septembrie, de un şofer care a “uitat” să acorde prioritate.
Accidetul a avut loc în jurul orei 20, 20, pe strada Simion Bărnuţiu din Zalău, la interescţia cu strada Andrei Mureşanu. Potrivit unor informaţii furnizate de Tincuţa Dumuţa, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Sălaj, şoferul autoturismului, A.M., în vărstă de 54 de ani din Zalău, în zona precizată, a făcut un viraj la stânga fără să acorde prioritate unui motociclist. În urma coliziunii, motociclistul, dar şi prietena acestuia pasageră pe motocicletă au fost răniţi uşor.

Alte articole

4 Thoughts to “Motociclist accidentat într-o intersecţie din Zalău”

 1. Babilon Mihai

  Intersectia amintita si pana pe Visinilor e o zona deosebit de periculoasa.In mod cert , aici vor fi si alte accidente , a caror responsabilitate nu e numai a participantilor la trafic, platitori de impozite si amenzi, ci si a Municipialitatii si Politiei, organizatorii circulatiei.Din

  acest punct de vedere , zona e lasata in izbeliste.TEMA ar merita o investigatie ziaristica.

 2. anonim

  ce nume e asta AM a soferului?a inteles cineva?ori scri tot numele,ori numele mic,doamne mare e gradina ta!

 3. cetatean

  Nimeni nu a spus cu ce viteza circula motociclistul.De cele mai multe ori, fiind intr-o intersectie te uiti in ambele directii,nu vine nimic si cand te angajezi in ea apare cate un nebun pe motocicleta cu o viteza supersonica si tot tu cel cu automobilul esti de vina!E normal?Eu zic ca nu!Lalaie politia cu viteza legala dar pe motociclisti nu-I tempereaza.

 4. ioan

  doresc text de lege la cumpararea unei motociclete sa semnezi ca este de acord ca in caz de accident sa donezi organele celor care doresc sa traiasca pt ca cei mai multii dintre motociclistii mor de tinerii in accidente rutiere . asa poate sa salvam multe vietii care sant in spital si asteapta donatiii de organe. ce parere avetii?

Leave a Comment