Moarte suspectă în Zalău: un om de afaceri a fost găsit spânzurat

Un cunoscut om de afaceri din Zalău și-a pus capăt zilelor, vineri după amiaza, însă deocamdată motivele pentru care omul a decis să-și încheie socotelile cu viața nu sunt cunoscute cu exactitate. Este vorba despre patronul unei unități de producție și vânzare produse de patiserie-cofetărie, din centrul Zalăului. Bărbatul trecuse, cu doar câteva ore în urmă, printr-un șoc emoțional, constatând că hoții i-au sustras din sediul societății, suma de 100.000 de lei. În dimineața zilei de 26 aprilie, patronul a anunțat Poliția despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în sediul societății, folosind chei potrivite, de unde au furat suma menționată. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt calificat și au demarat cercetările în acest caz.  Bărbatul a fost găsit de o cunoștință, vineri în jurul orei 14.30 în una din anexele locuinței, însă pentru salvarea lui nu s-a mai putut face nimic. 

3 Thoughts to “Moarte suspectă în Zalău: un om de afaceri a fost găsit spânzurat”

  1. Un cetatean păcalit...

    Camerele de luat vederi din centrul municipiului? Cele de pe strazile principale? Sistemul de management, ala pe milioane multe, facut si si mancat deja de rugina? Politia, agentii aroganti care freaca menta pe la case de pariuri si birturi? Unde sunt toate acestea si multe altele, astfel incat sa avem un oras SIGUR, pe urma unul curat, civilizat? Nicaieri. dar facem statui cu Mihai Viteazul, iar pe noi ne mananca sobolanii din cauza gunoaielor din jurul blocurilor, iar hotii sparg magazinele de la Galerii pe banda rulanta. Daca ar fi functionale toate cele mai sus enumerate, nu s-ar mai povesti despre aceste nenorociri. Dumnezeu sa l ierte pe bietul om insa este de neimaginat cum sa iti iei viata pentru niste bani, indiferent cati ar fi…Mai ales om de afaceri, ar fi facut banii la loc in cateva zile. Foarte trist, daca acesta a fost motivul. Dumnezeu sa – l ierte.

  2. Anonim

    nu sunteti bine informati nu la domnul mort i s-au furat banii ci la doamna patroana care erau pe cale de divort ,,este ceva cu semnul intrebarii, chei potrivite oare de ce s=a spinzurat

  3. Anonim

    Anchetele si cauzele mortii cuiva nu se fac in redactia unui ziar. S a scris foarte corect aici, ca nu se cunosc motivele, spre deosebire de altii care au dat ca sigur motivul gestului acest furt.

Leave a Comment