Moarte inexplicabilă în Ortelec

O femeie, în vârstă de doar 39 de ani,  din cartierul Ortelec a fost găsită moartă marţi, în jurul orei 16, în propria locuinţă.  Se pare că cel care a făcut descoperirea macabră ar fi fost unul dintre vecini, alarmat fiind de plânsetul fetiţei femeii decedate, în vârstă de cinci ani. Acesta a reuşit să scoată fetiţa pe unul dintre geamurile locuinţei. Vecinul a fost şi cel care a apelat numărul unic de urgenţă 112, potrivit lui Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj.  Conform spuselor sale, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină astăzi, în jurul orei 16, pentru deblocarea uşii unei locuinţe situată pe strada Cetăţii, din cartierul Ortelec. Ajunşi la faţa locului, pompierii militari au descoperit cadavrul unei femei în vârstă de 39 de ani.

Potrivit unor surse, se pare că femeia era decedată de câteva ore, iar moartea acesteia a survenit la numai o zi după moartea mamei sale.

Cadavrul femeii a fost transportat la morga Spitalul Judeţean în vederea efectuării necropsiei, iar poliţiştii criminalişti au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care a survenit moartea femeii.

Alte articole

Leave a Comment