Minori blocați în casă, salvați de pompieri

Trei copii cu vârste de doi, respectiv cinci ani au fost salvați de pompieri după ce au rămas captivi în apartamentele părinților. Potrivit unor informații furnizate de Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Porolissum” Sălaj, în cursul zilei de vineri, 26 iunie, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină de două ori pentru a debloca ușile a două apartamente din municipiu, unde au rămas captivi trei copii minori. Astfel, la ora 14.36, pompierii zălăuani au intervenit pentru a debloca uşa unui apartament dintr-un imobil de pe strada Sfânta Vineri, unde în apartament se afla un copil în vârstă de cinci ani. Pompierii au pătruns prin balconul apartamentului cu ajutorul scării culisabile.
De asemenea, la ora 17.34, pompierii zălăuani au fost solicitaţi, la o nouă deblocare de uşă a unui apartament dintr-un imobil situat pe strada Gheorghe Doja. Pompierii au deblocat uşa apartamentului, în interiorul căruia se aflau doi copii de cinci, respectiv doi ani.

One Thought to “Minori blocați în casă, salvați de pompieri”

  1. […] Trei copii cu vârste de doi, respectiv cinci ani au fost salvați de pompieri după ce au rămas captivi în apartamentele părinților. Potrivit unor informații furnizate de Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Porolissum” Sălaj, în cursul zilei de vineri, 26 iunie, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină de două ori pentru a debloca ușile a două apartamente din municipiu, unde au rămas captivi trei copii minori. Astfel, la ora 14.36, pompierii zălăuani au intervenit pentru a debloca uşa unui apartament dintr-un imobil de pe strada Sfânta Vineri, unde în apartament …read more […]

Leave a Comment