Medalii de aur pentru echipele de oină din Hida

Oina este sportul care prinde tot mai multe rădăcini în Sălaj. Echipele de juniori CS Hida a obținut două medalii de aur și două de argint la Campionatul Național de Oină, competiție rezervată juniorilor.

„Sub îndrumarea profesorilor Dan Aluaş şi Gavril Pup, oina în Hida a trecut la un alt nivel, iar în ultimele săptămâni, la iniţiativa profesorului Ciprian Mitrea, Clubul Sportiv Hida a fost afiliat la Federaţia Română de Oină, clubul nostru având echipe la mai multe categorii de vârstă. Astfel, în perioada 27 – 30 octombrie, la Târgu Lăpuş, Federaţia Română de Oină în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Târgu Lăpuș și ACS Șoimii Târgu Lăpuș a organizat Campionatele Naţionale de Juniori. Au fost patru competiţii, la juniori II, juniori III, juniori IV, în timp ce la juniori III a avut loc şi Campionatul Naţional în aer liber. Deplasarea nu a fost posibilă fără sprijinul Primăriei Hida, Liceului Tehnologic şi al Asociaţiei de Părinţi a Liceului Teoretic Hida. Profesori coordonatori au fost Ciprian Mitrea şi Geta Mitrea”, este o parte din mesajul conducerii echipelor.

𝐋𝐨𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞𝐩𝐥𝐚𝐬𝐚𝐭𝐞:

𝐉𝐮𝐧𝐢𝐨𝐫𝐢 𝐈𝐈: Andrei Răsunoiu, Gabriel Ciuciu, Dragoş Andronache, Daniel Pop, Vlad Farcaş, Paul Miclea, Ionuţ Forna.

𝐉𝐮𝐧𝐢𝐨𝐫𝐢 𝐈𝐈𝐈: Mihai Mitrea, Raul Frenţiu, Elisei Gâmbuluţ, Daniel Gecan, Cristian Mitre, Cătălin Fărcaş şi Aurelian Covaci.

𝐉𝐮𝐧𝐢𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐈𝐕: Eduardo Frenţiu, Gabriel Şfaiţ, Darius Damşa, Rareş Luca, Cătălin Tonu, Bogdan Baltoă, Samir Lingurar, Berki Laurenţiu, Vlad Mitrea, Dacian Chichişan şi Rareş Morlocan.

One Thought to “Medalii de aur pentru echipele de oină din Hida”

  1. […] Oina este sportul care prinde tot mai multe rădăcini în Sălaj. Echipele de juniori CS Hida a obținut două medalii de aur și două de argint la Campionatul Național de Oină, competiție rezervată juniorilor. „Sub îndrumarea profesorilor Dan Aluaş şi Gavril Pup, oina în Hida a trecut la un alt nivel, iar în ultimele săptămâni, la iniţiativa profesorului Ciprian Mitrea, Clubul Sportiv Hida a fost afiliat la Federaţia Română de Oină, clubul nostru având echipe la mai multe categorii de vârstă. Astfel, în perioada 27 – 30 octombrie, la Târgu… Citeste mai mult […]

Leave a Comment