Mandatul consilierului judeţean Gheţe a încetat de drept

Consilierii judeţeni, întruniţi miercuri, 30 septembrie, în şedinţă ordinară de Consiliul Judeţean (CJ) au aprobat un proiect de hotărâre “privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier judeţean a domnului Mircea Gheţe”. Hotărârea a fost luată ca urmare a demisiei din funcţia de consilier judeţean a lui Gheţe.

Consilierul, fost preşedinte al Partidului Conservator (PC) filiala Sălaj, dar şi director al Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (OJFIR) Sălaj până în primăvara acestui an, a demisionat din funcţia precizată din motive personale. Demisia a fost înaintată la CJ Sălaj în cursul acestei luni.

Gheţe a dobândit calitatea de consilier judeţean în anul 2012 pe lista Uniunii Social Liberale, în urma alegerilor locale din luna iunie. Astfel, conform prevederilor legale, mandatul consilierului încetează de drept, înainte de expirarea duratei normale a acestuia prin demisie, în baza unui referat constatator semnat de preşedintele CJ şi de secretarul judeţului. Încetarea de drept a mandatului de consilier se constată de CJ, prin hotărâre la propunerea preşedintelui CJ.

Mircea Gheţe este acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj de evaziune fiscală, iar din cauza problemelor din justiţie a fost suspendat şi din funcţia de director al OJFIR Sălaj.

Alte articole

2 Thoughts to “Mandatul consilierului judeţean Gheţe a încetat de drept”

  1. Anonim

    O mare pierdere nui acest tapar pentru Consiliul Judeian ci pentru cei care au primit tapa….

  2. Anonim

    Dar se mai crede director OJFIR inseamna cai mare bai cu ……

Leave a Comment