Mafia lemnului continuă în Sălaj

Un transportator profesionist a fost amendat cu 6.000 de lei de polițiști, după ce, la finalul săptămânii trecute a fost prins prin localitatea Șărmășag în timp ce transporta lemne fără acte.

Acesta transporta cu o semiremorcă peste 8 metri cubi de lemne, iar în urma verificărilor polițiștii au constatat că volumele de marfă, mai exact  specii, nu corespundeau cu cele din avizele de însoțire și s-a procedat la inventarierea mărfii.

Astfel, transportatorul a fost sancționat contravențional, iar cei peste opt metri cubi de lemn din specia fag, în valoare de 1.387,46 de lei, au fost confiscați și predați la Ocolul Silvic Măgura – Șimleu Silvaniei.

Transportator amendat cu 10.000 de lei

Tot la finalul săptămânii trecute, un alt transportator a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii privind stabilirea și sancționarea contravențiilorsilvice, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, pentru neînregistrarea ca transportator profesionist în aplicația SUMAL 2.0., fiind confiscați valoric 29,256 de metri cubi de lemne, în valoare de 3.407,22 de lei.

2 Thoughts to “Mafia lemnului continuă în Sălaj”

  1. […] Un transportator profesionist a fost sancționat cu 6.000 de lei de polițiști… Citeste mai mult […]

  2. […] Un transportator profesionist a fost sancționat cu 6.000 de lei de polițiști…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment