„Liniuțe” pe Centură!

Pe șoseaua ocolitoare a municipiului Zalău, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Zalău au observat, miercuri 10 mai, în jurul orei 23, două autoturisme oprite în paralel, între acestea aflându-se o persoană care a efectuat un semnal de start, moment în care autoturismele au demarat în viteză de pe loc.

Polițiștii rutieri au pornit în urmărirea lor, reușind oprirea și identificarea conducătorilor auto. Din cercetări s-a stabilit faptul că, doi bărbați, de 22 și 28 de ani, ambii din comuna Hereclean, ar fi participat, cu două autoturisme, la o întrecere de mașini neautorizată, care a avut loc pe șoseaua ocolitoare a municipiului Zalău. La această întrecere a participat și un tânăr, de 19 ani, din municipiul Zalău, care a dat startul cursei.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice, faptă prevazută de art. 339 alin. 2 din Codul Penal. De asemenea, pe perioada cercetărilor, celor doi conducători auto le-au fost reținute permisele de conducere. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul și în vederea luării măsurilor legale care se impun.

  • fotografie cu rol informativ

M. S.

One Thought to “„Liniuțe” pe Centură!”

  1. […] Pe șoseaua ocolitoare a municipiului Zalău, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Zalău au observat, miercuri 10 mai, în jurul orei 23, două autoturisme oprite în paralel, între acestea aflându-se o persoană care a efectuat un semnal de start, moment în care autoturismele au demarat în viteză de pe loc. Polițiștii rutieri au pornit în urmărirea lor, reușind oprirea și identificarea conducătorilor auto. Din cercetări s-a stabilit faptul că, doi bărbați, de 22 și 28 de ani, ambii din comuna Hereclean, ar fi participat, cu două autoturisme, la o întrecere de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment