Licean din Zalău, arestat la domiciliu pentru comerţ de cannabis

Un zălăuan în vârstă de 18 ani a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile, după ce procurorii DIICOT Sălaj l-au prins cu 16,4 grame de cannabis la purtător. Potrivit informaţiilor furnizate de către procurorul-şef Dan Bubuiug, tânărul apucase să comercializeze alte 16,4 grame, asupra sa fiind găsită suma de 1.500 de lei, obţinută de la clienţii săi.

„Deocamdată am identificat cinci consumatori, dintre care doi minori. Toţi sunt elevi la diferite unităţi de învăţământ din municipiu”, a precizat Bubuiug. Acesta susţine că marfa îi fusese expediată din Spania, de către un prieten, prin intermediul unui microbuz care efectueză regulat curse în peninsula iberică: „Marfa fusese ascunsă în nişte borcane, într-un colet alături de mai multe dulciuri”, a mai spus procurorul-şef.

Reprezentanţii DIICOT Sălaj l-au adus în faţa magistraţilor Tribunalului Sălaj cu propunere de arestare preventivă, însă instanţa a dispus ca liceanul să fie arestat la domiciliu. Procurorii vor contesta soluţia la Curtea de Apel Cluj.

Alte articole

Leave a Comment