Vicecampionii României au vizitat Şcoala Gimnazială „Simion Bărnuţiu” din Bocşa

Ziua de miercuri a fost una specială pentru elevii şi cadrele didactice de la Şcoala Gimnazială „Simion Bărnuţiu” din Bocşa. Componenţii vicecampioanei Volei Municipal Zalău au făcut o vizită şcolii din localitate, mai ales că o parte dintre dascălii şi elevii acestei unităţi de învăţământ sunt suporteri înfocaţi ai formaţiei de la poalele Meseşului, participând la fiecare meci de pe teren propriu, chiar şi la unele dispute în deplasare. După o primire călduroasă în sala profesorală, unde au fost întâmpinaţi cu plăcinte „ca la mama acasă”, componenţii echipei de volei s-au deplasat în sala de sport a şcolii, unde au fost întâmpinaţi de un număr impresionant de elevi, care au avut şi o surpriză pentru vicecampioni. Elevii şcolii au compus un imn pentru voleibalişti, jucătorii fiind impresionaţi de versurile cântate de copiii din Bocşa.
Profesoara Adriana Florina Bârsan – director adjunct în cadrul şcolii, le-a prezentat elevilor lotul de jucători, conducerea tehnică, dar şi pe cea administrativă, după care, o parte dintre componenţii echipei au susţinut o scurtă partidă demonstrativă împotriva câtorva elevi.
La final, jucătorii le-au înmânat elevilor cartoane cu sigla clubului, pe care le-au oferit şi autografe, iar cadrelor didactice le-au făcut cadou o minge şi un tricou cu autografe.
„Suntem mândri şi emoţionaţi în acelaşi timp că am avut parte de o astfel de vizită. Suntem alături de ei la toate meciurile de pe teren propriu, suntem mândri că au ajuns pe locul doi până în acest moment şi sperăm să urce chiar pe prima poziţie. Le urăm baftă în continuare şi vom fi alături de ei din tribună şi la partidele următoare”, a declarat Ioana Margin, cadru didactic în cadrul Şcolii Gimnaziale „Simion Bărnuţiu” din Bocşa.
„Ne-am simţit extraordinar. Am făcut-o cu plăcere, pentru elevi şi ne bucurăm că au fost încântaţi de venirea noastră. Este un lucru benefic atât pentru noi, cât şi pentru ei. Probabil că pe o aprte dintre ei i-a „mişcat” venirea noastră aici şi se vor îndrepta spre sport în viitor”, a precizat şi Marian Constantin, antrenorul principal al echipei de volei.
Echipa de volei a mai organizat în anii anteriori acţiuni de promovare a voleiului în şcoli, însă astăzi, a fost pentru prima dată când Volei Municipal Zalău a vizitat o şcoală din mediul rurar.

Leave a Comment