La Iaz, ateliere de vară pentru copii

Copiii din Iaz comuna Plopiş sunt aşteptaţi să participe la ateliere creative. Este vorba despre o serie de activităţi care se vor desfăşura în perioada 25-29 iulie, la Muzeul de Artă Populară Ligia Alexandra Bodea din Iaz. Atelierele sunt organizate de Asociația Alexandra Etno-Iaz, în parteneriat cu Muzeul Județean de Istorie și Artă (MJIA) Zalău după următorul program: luni – 25 iulie de la ora 10 – “Atelier de decorat vase ceramice” şi de la ora 12 – “Atelier de pictură pe sticlă”; marți – 26 iulie, de la ora 10 – “Tehnici grafice de multiplicare linogravură și xilogravură” şi de la ora 12 “Atelier de pictură pe sticlă”; miercuri – 27 iulie, de la ora 10 – „Desenăm cu cărbune” şi de la ora 12 – “Atelier de pictură pe sticlă”; joi – 28 iulie, de la ora 10 – “Tablouri vii” şi de la ora 12 – “Atelier de pictură pe sticlă” şi vineri – 29 iulie, de la ora 10- “Atelier de pictură pe sticlă”. Potrivit organizatorilor, înscrierile se realizează până în 15 iulie, telefonic la numărul 0742-303687.

“Așteptăm copiii din Iaz să participe la prima ediție a “Atelierelor de vară” de la Muzeul de Artă Populară Ligia Alexandra Bodea din Iaz, comuna Plopiș”, au transmis organizatorii.

sursa foto: facebook – Muzeul de Artă Populară Ligia Alexandra Bodea

2 Thoughts to “La Iaz, ateliere de vară pentru copii”

  1. […] Copiii din Iaz comuna Plopiş sunt aşteptaţi să participe la ateliere creative. Este vorba despre o serie de activităţi care se vor desfăşura în perioada 25-29 iulie, Citeste mai mult […]

Leave a Comment