Judecat pentru că a tăiat copaci din pădurea Primăriei Cuzăplac

Procurorii jibouani au dispus, în cursul săptămânii trecute, trimiterea în judecată a lui Vasile Laurenţiu Lăcătuş, acuzat de comiterea a patru infracţiuni. Bărbatul va da socoteală în faţa judecătorilor pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliul, conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat. Potrivit anchetatorilor, în 30 septembrie 2015, în jurul orei 18, inculpatul a condus prin localitatea Motiş, un cvadriciclu neînmatriculat şi neînregistrat şi fără a poseda permis.
În noaptea de 6 spre 7 ianuarie 2016, a pătruns prin efracţie în locuinţa lui T.S., după care l-a snopit în bătaie, persoana vătămată suferind leziuni ce au necesitat opt-nouă zile de îngrijiri medicale.
Pentru lovire şi distrugere a fost trimis în judecată şi Cosmin Gyurca. În data de 3 octombrie, susţin oficialii Parchetului sălăjean, bărbatul l-a lovit în repetate rânduri cu pumnii şi cu coada de la o furcă pe K.G., şi i-a distrus telefonul mobil, victima necesitând şase-şapte zile de îngrijiri medicale.
Acuzaţii de tăiere ilegală şi furt de arbori planează asupra lui Ovidiu Liviu Cocuţ, despre care procurorii din Jibou susţin că a produs un prejudiciu de peste 2.400 de lei după ce, în 18 septembrie 2015, a tăiat cu un motofierăstrău şase goruni din pădurea Primăriei Cuzăplac, situată în localitatea Cubleşu. „Valoarea prejudiciului produs este de cel puţin cinci ori mai mare decât preţul mediu al unui metru cub de masă lemnoasă pe picior la data constatării”, precizează oficialii Parchetului.
A.V.

Alte articole

One Thought to “Judecat pentru că a tăiat copaci din pădurea Primăriei Cuzăplac”

  1. illk

    dar cei de la citadin de ce nu au cu ei un om care se pricepe la toaletarea copacilor ???????au schilodit o gramada de copaci din oras care daca nu vor mai avea frunze ,se vor usca asa cum au patit si anii trecuti !!!!!si uitati ca cei plantati anii trecuti s-au prins in procent mic ,pentru ca nu au fost udati si ingrijiti !!!!!!isi bat joc de aerul curat din zalau si noi suntem nepasatori !!!

Leave a Comment