Jaful de la bijuterie: ce au găsit polițiștii asupra celor trei bănuiți

Cei trei bărbați bănuiți că au sustras prin amenințarea vânzătoarei, bijuterii dintr-un magazin din centrul Zalăului, au fost prinși, săptămâna trecută, exact când intenționau să părăsească țara prin vama Urziceni, județul Satu Mare. Autorii acestei tâlhării nu sunt din Sălaj, ci sunt trei tineri din județele Constanța și Satu Mare. În urma activităților complexe desfășurate de polițiști în cele zece zile care au trecut de la comiterea faptei și până la prinderea presupușilor autori, au fost identificate persoanele bănuite că au furat aproximativ două kilograme de bijuterii din metal alb și galben, de la bijuteria zălăuană.

Este vorba despre trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 si 26 de ani, din județele Satu Mare si Constanța. Cei în cauză au fost interceptați în noaptea de 28 spre 29 martie în punctul de trecere al frontierei Urziceni- Satu Mare, în momentul în care intenționau să părăsească teritoriul României. Cei trei au ajuns în vamă cu două autoturisme, acestea fiind indisponibilizate, pentru continuarea cercetărilor. Asupra celor trei a fost găsită suma de 3.000 de euro, a cărei proveniență urmează să fie stabilită, însă nu au fost găsite alte bunuri de valoare. Au fost efectuate mai multe percheziții domiciliare însă, deocamdată, anchetatorii nu au făcut public rezultatul acestora, pentru a nu periclita bunul mers al anchetei care este în acest moment în plină desfășurare.

Pe numele celor trei s-au eliberat, vinerea trecută, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă și se desfășoară de către polițiștii sălăjeni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău. Cei trei bănuiți de comiterea faptei beneficiază de prezumția de nevinovăție pe tot parcursul procedurilor penale.

2 Thoughts to “Jaful de la bijuterie: ce au găsit polițiștii asupra celor trei bănuiți”

 1. persoanele bănuite că au furat aproximativ două kilograme de bijuterii din metal alb și galben

  aproximativ ?!?!!?
  cum mqsa nu stie omul cat s-a furat? nu are acte pe aur? nu are evidenta pe aur? lucreaza la negru? chiar s-a furat?

  1. Anonim

   FLORINE, cum le mai sti zice frumos 🙂
   dar, e tare „suspect” faptul ca a doua zi nu se stia exact, de firma, cat aur a pierdut !!!
   cand lucrezi cu asa ceva trebuie sa ai o evidenta foarte stricta si exacta !!
   de ce zic asta? pai am avut si eu un ABC, cu de toate 🙂 si cand am inceput sa nu mai lucrez la negru, a trebuit sa stiu cate pizuri si radiere avem in magazin ! nu de alta, dar sa nu ma fure angajatii 🙂 🙂 🙂
   p.s. mai mult m-au furat angajatii, decat am fentat eu statul 🙁 , asta a fost concluzia dupa un an

Leave a Comment