Autoturism din Sălaj implicat într-un grav accident în Cluj Napoca

Un grav accident de circulație a avut loc duminică, 31 martie, la orele serii, pe o stradă din municipiu Cluj-Napoca. Din primele informații, o șoferiță, aflată la volanul unui autoturism înmatriculat în județul Sălaj, ar fi pătruns, potrivit primelor cercetări, într-o intersecție, pe culoarea roșie a semaforului. 

Acesta a  intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar, acesta din urmă fiind proiectat într-un autobuz. Trei pietoni care traversau regulamentar strada au fost răniți de unul dintre autoturisme. În urma evenimentului rutier, au ajuns la spital conducătoarea auto, un pasager și cei trei pietoni.Accidentul a avut loc în jurul orei 21, în zona Sălii Polivalente. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut evenimentul rutier.

foto: Dejeanul.ro

One Thought to “Autoturism din Sălaj implicat într-un grav accident în Cluj Napoca”

  1. Anonim

    s-a crezut in Zalau ! aici poti trece pe rosu, in viteza, sa mai omori si 2 oameni si sa fi scos basma curate de politie!
    AVEM ULTIMUL EXEMPLU !!
    p.s. poane ne spune si noua sefii IPJ Salaj de ce nu semneaza protocolul cu primaria Zalau, privind punerea in folosinta a camerelor si radarelor fixe din Zalau !?!?!!?
    nu se pot pune de accord ce masini sa fie „scutite” de amenzi ?? se stie ca exista o lista de sute de masini private (si nu numai, avem masini de institutii, firme private, amante de directori, fii de politicieni, etc), care ar trebui sa fie „scutite” de amenzi, si nimeni din politie nu vrea sa si-o asume !!!

Leave a Comment