Incendii în Zalău, Cizer și Sub Cetate

Garda Nuşfalău şi SVSU Valcău de Jos au fost solicitate să intervină vineri după-amiaza la un incendiu izbucnit în localitatea Sub Cetate. A ars vegetație uscată pe suparafață de aproximativ 1.000 metri pătrați iar incendiul a fost stins la timp evitându-se extinderea acestuia.
La ora 20, Secția de pompeiri Șimleu Silvaniei în colaboare cu SVSU Crasna au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din localitatea Cizer. Cauza probabilă de incendiu a fost o efectul termic al curentului electric în urma unor defecţiuni la instalaţia electrică . Au ars aproximativ 10 metri pătrați din acoperişul casei, mobilier și aparate electrocasnice.
Proprietara a suferit un atac de panică şi a fost asistată de către un echipaj SMURD.
Tot vineri seara, la ora 22, Detașamentul de pompieri Zalău a intervenit pentru a stinge un incendiu de vegetație uscată produs pe strada Sărmaș.
A ars vegetația uscată pe suprafață de aproximativ 45 ari.

Alte articole

One Thought to “Incendii în Zalău, Cizer și Sub Cetate”

  1. cilichidreanu

    De ce sa mai amani? Un film senzational si bani multi pentru tine!Fii propriul tau sef! Suntem cei mai buni! Hollywood va fi mai aproape! Nu vei mai gasi nimic asemanator! Noi mergem spre Hollywood! Vino si tu in echipa pentru Hollywood! Proiect B: un succes clar! Proiect B: 100% convenabil!Solicita acum detalii la adresa de email alinahagiu46@yahoo.com

Leave a Comment