Tentativa de suicid la Perla în Zalău

O nouă tentativă de suicid a avut loc sâmbătă, la ora  19.30, la blocul Perla, situat pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău. Liviu C., un bărbat care locuiește în Adăpostul de Noapte, a solicitat prezența Pompierilor, a Poliției, Ambulanței, dar și a presei, pentru a fi de față la protestul său legat de condițiile din Adăpost și de regulamentul pe care el, de altfel, nu îl respectă, așa cum s-a întâmplat și cu prietenul său, celălalt abonat la astfel de proteste, pe banii și timpul forțelor de ordine și de intervenție.

Cristian Cuibuș, purtător de cuvânt al ISU SMURD Sălaj, ne-a declarat faptul că autoritățile negociază la această oră cu bărbatul care s-a urcat pe bloc și se depun eforturi pentru ca omul să fie convins să coboare de pe bloc în condiții de siguranță.

Aceste gesturi, făcute la intervale scurte de timp, au devenit o modă pentru câțiva bărbați din Zalău, oameni care au urgentă nevoie de ajutor și sprijin de ordin psihologic.

Update ora 22.30

Dupa mai mult de trei ore de negocieri, bărbatul a coborât de pe bloc. În tot acest timp, echipele de la Ambulanță, ISU, Poliție și Jandarmi, au fost blocate la fața locului, iar locatarii din zonă și cei care au avut drum prin centrul municipiului au fost nevoiți să asiste din nou la astfel de scene cu care au început deja să se obișnuiască.

Alte articole

5 Thoughts to “Tentativa de suicid la Perla în Zalău”

 1. Adi

  Măi oameni buni, da eu nu înțelg un lucru. Pe lângă faptul că specimenele ăstea trăiesc ca nişte lipitori pe spatele nostru, mai trebuie să ne rugăm de ei să nu se bată de asfalt. Ia lăsații pe tâmpiți să se omoare, că mai economism nişte bani, şi poate cu aceşti bani ajută nişte copii bolnavi care chiar îşi doresc să trăiască.

 2. cilichidreanu

  Suntem in continua ascensiune! Un film senzational si bani multi pentru tine! Rapid! Hollywood e aici! Castiga si tu bani! Cel mai bun film, cu cei mai buni actori! O descoperire fenomenala! Promovam cea mai socanta poveste! Acum spre Hollywood! Castigi bani cu cel mai spectaculos subiect de film!Solicita acum detalii la adresa de email alinahagiu46@yahoo.com

 3. Anonim

  Cioara trebuia lăsat să sară. Nu se întâmpla nimic, ciorile zboară !

 4. Alfaman

  Urmeaza sa se urce pe unul din turnurile alea din Valea Mitii? Clar, n-are rau de inaltime.

 5. Cotizant number one

  Nu este posibil ca doi oameni de astia de nimic, sustinuti „social” din banii contribuabilor de bine, tinuti cu mancare, cazare, bani de bautura gratuite, ajung sa blocheze activitatea unor servicii atat de solicitate in perioada asta? Nu se poate schimba valoarea amenzilor in sute de ore de munca in folosul comunitatii, sau chiar cu o condamnare cu executare la inchisoare? Deja e prea mult!

Leave a Comment