Incendii în trei gospodării din Drighiu, Dioșod și Giurtelecu Șimleului

Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată, joi dimineața, să intervină la un incendiu izbucnit la anexa (camera centralei) unei case din localitatea Giurtelecu Şimleului, comuna Măeriște.
Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (coş de fum amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile). Au ars aproximativ patru metri pătrați din acoperişul anexei.Tot joi, în jurul prânzului, în jurul orei 17.20, Garda Nuşfalău a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la acoperişul unei case din localitatea Drighiu, comuna Halmășd.
Cauza probabilă de incendiu a fost coşul de fum necurăţat de funingine, arzând circa trei metri pătrați material lemnos din jurul acestuia. 
În aceeași zi, la ora 17.14, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Dioşod, comuna Hereclean.
Incendiul ar fi fost cauzat de scăpările de gaze de la racordul unei butelii. Au fost deteriorate o serie de bunuri, aparatură electrocasnică, iar proprietara – o femeie de 64 de ani – a suferit arsuri superficiale la nivelul feței şi s-a intoxicat cu fum, fiind transportată de către un echipaj SMURD la spital.

Leave a Comment