În urma unui tragic accident, subprefectul Virgil Ţurcaş şi-a pierdut viaţa

Subprefectul Virgil Ţurcaş în vârstă de 53 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident care a avut loc în cursul zilei de marţi, 21 iunie, în localitatea Hurez, comuna Horoatu Crasnei. Acesta, alături de alte persoane se afla la a o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes – privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj, care s-a desfăşurat într-un foişor din localitatea precizată. La un moment dat, în urma unei rafale de vânt, foişorul s-a prăbuşit, iar în urma incidentului patru persoane au fost rănite, dintre care una grav – subprefectul Virgil Ţurcaş. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Porolissum” Sălaj, în urma incidentului, victima a fost preluată de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă şi a fost transportată la Horoatu Crasnei pentru a fi preluată de către elicopterul SMURD. Celelalte trei persoane au fost asistate medical la faţa locului, fără a fi nevoie de transport la spital. „În pofida eforturilor echipajelor medicale victima a decedat”, au transmis reprezentanţii ISU „Porolissum” Sălaj.

13 Thoughts to “În urma unui tragic accident, subprefectul Virgil Ţurcaş şi-a pierdut viaţa”

 1. Anonim

  Oare mai jubilează Ionuț Pop de la PSD pe Facebook?

 2. Anonim

  Oare foisorul era din lotul celor facute din bani publici la pret umflat de patru ori ???

 3. Anonim

  Și cine este vinovatul ? Mortul ?

 4. Anonim

  Dumnezeu sa-l ierte

 5. Ion

  Condoleante!
  Pt o informare corecta, ar trebui precizat ca evenimentul a avut loc intr-o locatie privata, iar oamenii erau la masa. Au fost doar 11 participanti, membri PNL, deci a fost mai mult o intalnire informala. De asta ITM e curios sa afle cine era acolo in interes de serviciu, marti la amiaza, intr-un foisor al cuiva.

  1. Anonim

   Vorbesti prostii. A fost o intalnire cu Ecodes la Primaria Cizer dupa care au mers la masa la Hurez

 6. Anonim

  Cu siguranță, foișorul nu avea autorizație, stălpii sunt ancorați de vai și amar. Lucrul lui Dorel !

  1. Anonim

   Acoperisul ala nu trebuia sa fie din tigla.Este enorm de grea si orice abatere a stalpilor de la 90 de grade fata de sol devine o catastrofa.

 7. Anonim

  Condoleanțe. 22,01 are dreptate. Au fost la un chiolhan, cu țuică de Hurez. Că asta este munca grea pe care o prestează cei prezenți acolo și pentru care primesc salarii uriașe și sporuri pentru muncă grea. Nimeni nu dă publicității numele și funcția celor prezenți la chiolhan.

 8. Anonim

  Se vorbește prin sat că ar fi fost prezent și ministrul Bode.

  1. Anonim

   Era si Ceausescu.

 9. Dorin

  Doamne, Doamne, cat de aspru pedepsesti un copil, luandu-i tatal!
  Fii tare Andrei!

 10. Dorin

  Cand vor face oficialitatile romane, ce trebuie sa faca, sa respecte o lege, niste principii?

Leave a Comment