În urma accidentului din Baciu, Carina se zbate între viață și moarte

O tânără zălăuancă de 20 de ani se zbate între viaţă şi moarte, în comă fiind, în urma unui accident care a avut loc miercuri în localitatea clujeană Baciu.

„Din primele cercetări reiese că miercuri, în jurul orei 01.15, un autoturism condus înspre Cluj-Napoca de o tânără în vârstă de 20 de ani, din municipiul Zalău ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea acesteia, fiind transportată la spital. Polițiștii continuă cercetările, urmând să stabilească împrejurările producerii accidentului rutier. La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ, unde au găsit un autoturism răsturnat pe plafon în afara părții carosabile, în care se afla o femeie în stare de inconștiență. Echipele de pompieri au extras de urgență victima în vârstă de aproximativ 20 de ani și au predat-o unui echipaj SAJ. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de medicale”, a transmis IPJ Cluj.

Tânăra, Carina, este nepoata fostului şef al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), comisarul şef de poliţie Cristian Laţcău. Acesta a murit în urmă cu câteva luni, la nici 51 de ani, în urma unui infarct miocardic. Tatăl fetei în comă, fratele lui Cristian Laţcău, a murit şi el în urmă cu șase ani, relatează www.cluj24.ro.

Mama fetei, a postat pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant în care spune că-şi aşteaptă fiica acasă, cu bine. De asemenea, locuitori din Zalău au făcut apel la o rugăciune publică, într-o biserică din localitate, pentru ajutorarea fetei, rugăciune care a avut loc vineri seara.

M. S.

2 Thoughts to “În urma accidentului din Baciu, Carina se zbate între viață și moarte”

  1. […] O tânără zălăuancă de 20 de ani se zbate între viaţă şi moarte, în comă fiind, în urma unui accident care a avut loc miercuri în localitatea clujeană Baciu. „Din primele cercetări reiese că miercuri, în jurul orei 01.15, un autoturism condus înspre Cluj-Napoca de o tânără în vârstă de 20 de ani, din municipiul Zalău ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea acesteia, fiind transportată la spital. Polițiștii continuă cercetările, urmând să stabilească împrejurările producerii accidentului rutier. La fața… Citeste mai mult […]

  2. […] O tânără zălăuancă de 20 de ani se zbate între viaţă şi moarte, în comă fiind, în urma unui accident care a avut loc miercuri în localitatea clujeană Baciu. „Din primele cercetări reiese că miercuri, în jurul orei 01.15, un autoturism condus înspre Cluj-Napoca de o tânără în vârstă de 20 de ani, din municipiul Zalău ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea acesteia, fiind transportată la spital. Polițiștii continuă cercetările, urmând să stabilească împrejurările producerii accidentului rutier.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment