În trafic cu autoturismele neînmatriculate

Trei zălăuani cu vârste cuprinse între 26 şi 42 de ani au fost depistaţi în trafic vineri, 24 februarie, conducând pe drumurile publice autoturisme neînmatriculate. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, prima faptă a fost constată în jurul orei 8.20, când un tânăr de 26 de ani a fost prins în timp ce se afla la volanul unui autoturism neînmatriculat pe strada Dumbrava, din municipiu.
După doar două ore, un bărbat de 42 de ani a comis aceeaşi faptă, fiind identificat de către poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică, pe bulevardul Mihai Viteazul. O altă infracţiune de acest gen a fost constatată la ora 12.00 şi l-a vizat pe un tânăr de 29 de ani, care a pornit la plimbare cu autoturismul neînmatriculat pe strada Tudor Vladimrescu.
În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de punere în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, faptă prevăzută de art. 338 Cod Penal.

Leave a Comment