În doar două zile, peste 30 de cerşetori amendaţi

Peste 30 de persoane care apelau la mila publicului au fost amendate de poliţiştii zălăuani, în doar două zile. Conform informaţiilor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău au organizat, în perioada 17-19 iulie, mai multe acţiuni pentru identificarea şi sancţionarea persoanelor care cerşesc. Oamenii legii au surprins în zonele aglomerate din municipiu, precum pieţe agroalimentare sau magazine, 32 de persoane care cerşeau, trei dintre acestea fiind minori. Persoanele care apelau la mila publicului provin din localităţile Buciumi, Crişeni, Păuşa şi Romita. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.700 de lei.

Tot în perioada menţionată, poliţiştii zălăuani au identificat patru persoane care comercializau pe stradă diferite mărfuri, fără a deţine acte de provenienţă. Bunurile expuse la vânzare au fost confiscate, valoarea acestora fiind de 1.300 de lei, iar comercianţii au fost amendaţi, cuantumul sancţiunilor fiind de 2.600 de lei.

4 Thoughts to “În doar două zile, peste 30 de cerşetori amendaţi”

 1. Zălăuan

  Foarte bine că sunt amendaţi cerşetorii.
  Mă tem însă că nu plăteşte niciunul amenda .

 2. Anonim

  Din ce sa plateasca?
  :

 3. Anonim

  cand ii starpiti o data pe tiganii care te hartuiesc de fiecare data la semafor sa iti vanda tot felul de porcarii ? nu mai poti oprii la semafor in orasul asta ca deja is la tine la geam.

 4. […] Peste 30 de persoane care apelau la mila publicului au fost amendate de poliţiştii zălăuani, în doar două zile. Conform informaţiilor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău au organizat, în perioada 17-19 iulie, mai multe acţiuni pentru identificarea şi sancţionarea persoanelor care cerşesc. Oamenii legii au surprins în zonele aglomerate din municipiu, precum pieţe agroalimentare sau magazine, 32 de persoane care cerşeau, trei dintre acestea fiind minori. Persoanele care apelau la mila publicului provin din localităţile Buciumi, Crişeni, Păuşa şi Romita. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare …mai multe stiri […]

Leave a Comment