În câteva zile, Daniela Coţa va afla dacă mai rămâne viceprimar

Deja celebrul dosar “Prefectura vs. Consiliul Local (CL) Zalău” privind schimbarea viceprimarului Daniela Coţa, aflat pe rolul instanţei sălăjene, având pentru a patra oară termen de judecată data de 13 februarie, nu a fost încă soluţionat de magistraţii sălăjeni. Soluţia cu privire la menţinerea funcţiei de viceprimar a Danielei Coţa va fi dată de judecători, joi, 19 februarie, amânarea fiind “acoperită” de dispoziţiile Codului de Procedură Civilă.
Cunoscuta dispută dintre Prefectura Sălaj şi Consiliul Local Zalău a început în cursul lunii august 2014, când consilierii locali, în cadrul unei şedinţe extraordinare din luna august, au votat două proiecte de hotărâre cu privire “la schimbarea din funcţia de viceprimar al Municipiului Zalău a doamnei Coţa Daniela” şi cel cu privire la “alegerea unui viceprimar al Municipiului Zalău”. La data precizată, consilierii au decis prin vot secret, desigur, şi alegerea unui nou viceprimar în persoana lui Claudiu Bîrsan. Noul ales nu a reuşit să ocupe fotoliul de viceprimar, numirea acestuia fiind tergiversată, timp în care Instituţia Prefectului, respectiv prefectul judeţului, a atacat în contencios administrativ decizia CL Zalău la Tribunalul Sălaj, în data de 13 august 2014. Primul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 17 octombrie, care a fost amânat de trei ori: 28 noiembrie, 9 ianuarie, respectiv 13 februarie, acesta din urmă cu pronunţarea soluţiei în data de 19 februarie.

2 Thoughts to “În câteva zile, Daniela Coţa va afla dacă mai rămâne viceprimar”

  1. Avocat

    In aceasta faza se judeca acceptarea viceprimarului in proces , doar atât .

  2. andrei

    Din ce in ce mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: romanioanandrei@gmail.com

Leave a Comment