Imnul României va fi intonat de militari sălăjeni pe un vârf de munte

Ziua Imnului României va fi marcată de mai mulți militari ai Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania” din Șimleu Silvaniei la o înălțime de aproape 2.000 de metri, în vârf de munte.

O echipă de militari coordonată de sălăjeanul Florin Dârjan, subofițer în cadrul Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania”, va urca pe vârfurile Ocolașul Mare și Toaca din munții Ceahlău pentru a intona Imnul de stat al României. Misiunea se va desfășura împreună cu Asociația Voluntarilor Invictus. Acțiunea va avea loc în perioada 28-30 iulie 2022, participanții urmând să doarmă la cort, pe munte. La acțiune sunt invitați și alți sălăjeni pasionați de drumeție, de munte, de valorile României. Nu este prima misiune în care militarii sălăjeni urcă pe vârfuri muntoase din România pentru a intona Imnul de stat, acțiunea fiind repetată an de an.

2 Thoughts to “Imnul României va fi intonat de militari sălăjeni pe un vârf de munte”

  1. […] Ziua Imnului României va fi marcată de mai mulți militari ai Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania” din Șimleu Silvaniei la o înălțime de aproape 2.000 de metri, în vârf de munte. O echipă de militari coordonată de sălăjeanul Florin Dârjan, subofițer în cadrul Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania”, va urca pe vârfurile Ocolașul Mare și Toaca din munții Ceahlău pentru a intona Imnul de stat al României. Misiunea se va desfășura împreună cu Asociația Voluntarilor Invictus. Acțiunea va avea loc în perioada 28-30 iulie 2022, participanții urmând să doarmă la… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Bravo lor, o adevărată acțiune militară. Merita pensionați de timpuriu, cu o pensie babana ocupațională (că specială nu-i place lu’ Văsalica ministru).

Leave a Comment