Hoții nu mai au frică nici de Dumnezeu: biserică spartă în miez de noapte

Catedrala din centrul municipiului Zalău a primit, în cursul nopții de duminică spre luni,  ’’vizita’’ unor persoane necunoscute, cu intenții deloc ortodoxe. Hoții nu au găsit nimic de furat, deși au căutat bani și valori în lăcașul de cult, dar polițiștii au ridicat mai multe probe, între care și amprente, întocmind dosar de cercetare penală pentru furt calificat. Potrivit primelor cercetări, au fost forțate cutiile milei și două dulapuri, dar din fericire rău-voitorii nu au reușit să-și ducă până la capăt intențiile și nu au fost sustrase bunuri sau valori. Poliția a fost sesizată despre această faptă în cursul zilei de luni, 3 august și continuă cercetările pentru identificarea autorului sau autorilor.

Astfel de fapte au mai fost constatate în municipiul Zalău, în cursul acestui an. Potrivit unor surse bisericești, la un lăcaș de cult situat pe strada ’’22 Decembrie 1989’’, persoane necunoscute au pătruns în interiorul bisercii și au luat cutia miliei, în care se aflau doar câteva zeci de lei. Furtul nu a fost sesizat la poliție, oamenii bisericii alegând, cel mai probabil, calea rugăciunii și a postului pentru ’’mustrarea’’ și ‘’îndreptarea’’ făptuitorului sau poate a făptuitorilor.

Alte articole

2 Thoughts to “Hoții nu mai au frică nici de Dumnezeu: biserică spartă în miez de noapte”

  1. Anonim

    furta si ei de unde se stie ca se aduna bani !! si mai bine la biserica decat acasa la noi !!
    p.s. data viitoare sa mearga la popi acasa, caci au ce gasi

  2. Seth

    Iar matale esti idiot, furtul e furt, indiferent unde este facut, probabil cu asta te ocupi si de aceia le dai sfaturi, fain.

Leave a Comment