Grenadă descoperită în Zalău

 

O grenadă defensivă a fost descoperită luni, 2 martie, pe un şantier din municipiul Zalău. Elementul de muniţie a fost găsit de un muncitor, care a alertat pompierii. Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, echipa pirotehnică a instituţiei a fost solicitată în jurul orei 15 pentru a asana muniţie neexplodată descoperită pe un şantier situat pe strada Depozitelor, din Zalău.
Pirotehniştii au identificat muniţia ca fiind o grenadă de mână defensivă probabil rămasă din perioada celui de-al doilea război mondial. Muniţia a fost ridicată, transportată şi depozitată în condiţii de siguranţă în vederea distrugerii.
Pompierii sălăjeni recomandă pe această cale cetăţenilor ca, la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau pompierii la numărul de urgenţă 112, fără a le atinge sau schimba poziţia acestora.

 

Alte articole

One Thought to “Grenadă descoperită în Zalău”

 1. costy

  Buna ziua, DOMNULE/DOAMNA!

  Dumneavoastră ați dorit să cunoașteți mai multe detalii despre această ofertă și vă felicit pentru decizie!

  Deschideți vă rog documentul din atașament și citiți cu mare atenție informațiile!

  Vreau să vă precizez de la început că oferta este extrem de serioasă!

  Toată activitatea se desfășoară conform legii, iar la sfârșitul programului de informare CORECTĂ și COMPLETĂ dumneavoastră veți putea citi secțiunea ”Termeni și condiții”, secțiune în care veți lua la cunoștință și despre articolul de lege care reglementează această activitate.

  Prin urmare, doresc să avem o colaborare frumoasă, bazată numai pe bună înțelegere și discuții civilizate.

  Vă rog foarte mult să luați orice fel de decizie numai după ce parcurgeți până la capăt programul de informare CORECTĂ și COMPLETĂ!

  Apelez la seriozitatea și discernământul dumneavoastră!

  Programul de informare CORECTĂ și COMPLETĂ este conceput în așa fel încât dumneavoastră să evitați în totalitate orice fel de concluzii premature și nebazate pe absolut TOATE elementele ce compun mecanismul activității despre care veți citi în toate materialele informative primite de la mine.

  Prin urmare, așa cum ușor veți înțelege, eu îmi rezerv cu maximă politețe dreptul de a răspunde numai și numai pentru deciziile pe care dumneavoastră le veți lua în deplină cunoștință de cauză, adică numai după ce parcurgeți până la capăt programul de informare CORECTĂ și COMPLETĂ din absolut toate materialele informative pe care vi le voi trimite.

  Eu sunt aici să vă ajut și să vă fiu alături în această activitate.

  Cu puțină bunăvoință, dumneavoastră veți descoperi un proiect absolut nou la nivel planetar, un proiect care are capacitatea de a oferi o pâine frumoasă multor români inteligenți și deschiși la nou.

  Dată fiind importanța excepțională a acestui proiect, dorim să folosim o metodă cu totul inedită și specială prin care să selectăm numai persoane extrem de serioase, dispuse să asimileze ceva nou și de viitor.

  Vă aștept cu drag să lucrăm împreună!

  Pentru început, deschideţi documentul din ataşament şi citiţi informaţiile.

  Cu deosebită stimă,

  COSTICA PANAITE
  Nr. meu de telefon:

  0722138482

Leave a Comment