Grav accidentat pe motoscuter

Grav accidentat pe motoscuterUn grav accident de circulatie s-a produs, marti seara, in jurul orei 23, intre localitatile Hereclean si Zalau.

Aflat la volanul autoturismului, P. Bakai, de 34 de ani, din localitatea Remetea, judetul Harghita, nu s-a asigurat corespunzator la efectuarea manevrei de intoarcere si a intrat in coliziune cu un moped, condus regulamentar in aceeasi directie de mers de S. Rudolf, de 22 de ani, din Zalau. In urma accidentului, conducatorul mopedului, desi purta casca de protectie, a fost ranit grav. La ora 23:40, a ajuns la Unitatea de Primire a Urgentelor un pacient de 22 de ani, din Zalau, cu politraumatism prin cadere de pe motoscuter.

Tanarul prezenta fractura cu deplasare de clavicula partea dreapta, fractura de piramida nazala si diverse contuzii si escoriatii la nivelul mainilor si picioarelor. Acesta a fost internat la Sectia de Ortopedie a spitalului si va mai ramane cateva zile sub supraveghere medicala, ne-a declarat Codruta Puscas, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Zalau.

Alte articole

Leave a Comment