Focuri de armă trase de polițiști la Cuzăplac

Astăzi, 27 februarie, la ora 16.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care circula în localitatea Zimbor, fără a avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare, conducătorul auto refuzând să oprească. Astfel, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului spre localitatea Mierța, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei, fiind executate, în plan vertical, mai multe focuri de avertisment. În localitatea Mierța, comuna Cuzăplac, autoturismul s-a împotmolit pe un drum forestier, iar polițiștii l-au imobilizat pe conducătorul auto.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul a fost condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Sânmihaiu Almașului, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar la testarea cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la cea mai apropiată unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără permis.

M. S.

One Thought to “Focuri de armă trase de polițiști la Cuzăplac”

  1. […] Astăzi, 27 februarie, la ora 16.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care circula în localitatea Zimbor, fără a avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare, conducătorul auto refuzând să oprească. Astfel, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului spre localitatea Mierța, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei, fiind executate, în plan vertical, mai multe focuri de avertisment. În localitatea Mierța, comuna Cuzăplac, autoturismul s-a împotmolit pe un drum forestier, iar polițiștii l-au imobilizat pe conducătorul auto.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment