Exerciţiu de stingere a unui incendiu la o firmă din industria chimică

Echipaje de pompieri, poliţişti, jandarmi, ale Ambulanţei şi ale unei societăţi din Crişeni au fost angrenate într-un amplu exerciţiu ce a avut loc joi, 10 mai. Acţiunea a fost organizată de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al Judeţului Sălaj, şi a avut ca obiectiv antrenarea structurilor de intervenţie la stingerea incendiilor la obiective din industria chimică. Printre obiectivele urmărite au fost verificarea modului de acţiune a forţelor participante pentru stingerea incendiului la obiective din industria chimică; verificarea modului de acţiune şi intervenţiei a echipei de căutare/salvare şi al echipajelor şi acordarea primului ajutor medical de către ecâhipajele SMURD.
O situaţie operativă aparte a fost reprezentată de intervenţia echipajelor pentru descarcerare, SMURD şi ambulanţă în cazul producerii unui accident rutier cu două victime surprinse în interiorul autoturismelor.
La exercițiu au participat şi voluntari ai ISU, dar şi și doi elevi de la Școala de subofițeri Boldești care sunt în stagiul de practică la unitate.

One Thought to “Exerciţiu de stingere a unui incendiu la o firmă din industria chimică”

  1. Anonim

    actiune desfasurala la o locatie cu „experienta” in asemenea incidente.
    UN LUCRU FOARTE BUN ! AR TREBUI REPETAT ! Poate si la multe din institutiile statului si locale, unde nimeni nu stie ce at trebui sa faca in cazuri exceptionale

Leave a Comment