EXCLUSIV! 26 de migranţi abandonaţi într-un camion la Nuşfalău

Un camion cu 26 de migranţi din Irak şi Siria, copii şi adulţi, a fost identificat în noaptea de 8 spre 9 noiembrie pe raza comunei Nuşfalău.

Potrivit unor surse judiciare, camionul a fost observat de către un trecător, care a apelat numărul de urgenţă 112, imediat ce a văzut că şoferul şi o altă persoană au părăsit în grabă mijlocul de transport.

Cei 26 de migranţi, printre care se află şi copii, sunt în proces de identificare, ei urmând să fie trimişi fie la Centrul de refugiaţi din Şomcuta Mare, fie la cel de la Bucureşti. Cercetările continuă pentru a stabili dacă este vorba despre un grup organizat, situaţie în care cazul este de competenţa DIICOT-ul.

Vom reveni cu informaţii.

Alte articole

8 Thoughts to “EXCLUSIV! 26 de migranţi abandonaţi într-un camion la Nuşfalău”

 1. Anonim

  saracii oameni! dupa ce ca sunt vai de capul lor ii mai si abandoneaza ca pe niste caini in toiul noptii pe magrinea drumului.

 2. Anonim

  bietii oameni. Sper ca Salajenii sa fie suficient de rationali si sa nu arunce cu venin spre ei, ca au fost terorizati destul de razboiul civil din zona lor si au fost exploatati la greu de traficantii de carne vie ca sa ajunga pana aici.

 3. Anonim

  Dupa ce manca totul din curte, tot la fel de empatic erai. Sau daca agressa sotia sau fetita ta. M-ar interesa…

 4. Anonim

  Mai vrem si migranti! Pe semne nu n-am saturat de Iudit Kovacs si horda udmr!

 5. Anonim

  Adevărat îi ca e vai de capul lor dar niciodată nu știi ce oameni(teroriști) se pot strecura printre aceștia.zic în general nu neaparat cazul acesta.

 6. Anonim

  sunt adusi de UDMR sa faca campanie pentru Seres si compania 😀

  1. Anonim

   Stii ce inseamna cariciu ? Na ia ocupa-te tu de cariciul lui Seres si a tuturor UDMR-istilor.

 7. anonim

  Sunteți bolnavi ? Ce legătură are cu UDMR sau cu orice alt partid ?

Leave a Comment