Elicopterul SMURD, solicitat în Jibou

În urmă cu puțin timp, pompierii jibouani au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier care a avut loc pe centura orașului Jibou. În urma evenimentului a rezultat o persoană rănită, iar la fața locului pentru transferul pacientului rănit a fost solicitat elicopterul SMURD. Acesta care a transportat victima la Spitalul Județean de Urgență Zalău pentru îngrijiri medicale.

Victima – un maramureșean de 52 de ani

Potrivit  reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj, din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat de 52 de ani, din județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism, ar fi avut preocupări de natură a-i distrage atenția, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod. În urma evenimentului șoferul a fost rănit grav și a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital pentru se acorda îngrijiri de specialitate. „Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili, cu exactitate,  cauza și împrejurările producerii evenimentului rutier”, au precizat reprezentanții IPJ Sălaj.

One Thought to “Elicopterul SMURD, solicitat în Jibou”

  1. […] În urma cu puțin timp, pompierii jibouani au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier care a avut loc  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment