Eleva Carla Sabău, de la Palatul Copiilor Zalău, a obţinut Trofeul Festivalului „Topul Mini Vedetelor”

Carla Sabău, membră a Cercului de Muzică Uşoară de la Palatul Copiilor Zalău, a obţinut Trofeul Festivalului Naţional de Muzică Pop pentru copii şi adolescenţi „Topul Mini Vedetelor”. Festivalul, aflat la prima ediţie, s-a desfăşurat la Ploieşti la finalul săptămânii trecute – 27 februarie, iar zălăuanca, elevă în clasa I, a reuşit să impresioneze juriul obţinând Trofeul Festivalului.

Evenimentul este un reper important în industria festivalieră din România, iar juriul a fost format din: compozitorul Andrei Tudor – preşedinte, Theodore Heusbourg din localitatea Grafonburgstein – Belgia, Adrian Romcescu, Aurel Temişan şi Carmen Rădulescu. Scopul acestei manifestări, cu caracter competitiv, l-a constituit descoperirea şi promovarea copiilor şi adolescenţilor talentaţi în interpretarea muzicii pop specifice vârstei lor, dezvoltarea spiritului de competiţie şi corectitudine între copii de vârste apropiate, dragostea pentru artă, şi nu în ultimul rând crearea unor punţi de prietenie între concurenţi. Astfel, la festivalul precizat Carla Sabău a obţinut zece pe linie la una din piesele prezentate în concurs, fiind, de altfel, singura interpretă cu o asemenea performanţă, la categoria ei de vârstă, 7-8 ani.
În cei doi ani şi jumătate de activitate, Carla a avut o evoluţie extrem de rapidă în ceea ce priveşte dezvoltarea interpretativă, dovada cea mai clară fiind premiile şi rezultatele obţinute la diferite concursuri şi festivaluri. În activitatea sa muzicală, eleva a obţinut: premiul III la Concursul Naţional de Interpretare Vocală şi Dans „Floare de Lotus”- ediţia a III-a,Oradea -2014; premiul II la Festivalul Naţioanl de Muzică Uşoară „Ursuleţul de Aur”, Baia Mare – 2015; premiul II la Festivalul Naţional de Interpretare Vocală şi Dans „Floare de Lotus”, Oradea – 2015, secţiunea Muzică Uşoară; premiul III la Festivalul Internaţional de Interpretare „Delfinul de Aur”, Năvodari – iunie 2015; locul III la Festivalul Naţional de Muzică Pop pentru copii şi adolescenţi „Sfinxul de Aur”, Buşteni – august 2015; Trofeul festivalului Naţional de Interpretare Muzicală Sibiu – Capitală Muzicală „Viaţa la pozitiv”, Sibiu – septembrie 2015; premiul I la secţiunea Muzică uşoară a Festivalului Muzical „Lira”, desfăşurat în localitatea Tăuţii-Măgheruş în judeţul Maramureş, noiembrie 2015 şi menţiune la Festivalul Concurs de Muzică Uşoară „Star Vivere Music Revolution” desfăşurat la Oradea în luna noiembrie 2015.
Festivalul „Topul Mini Vedetelor”, unde eleva zălăuancă a obţinut Trofeul, este un eveniment realizat de Asociaţia Culturală „Belle Arti” în colaborare cu Internaţional Artist Management şi Belle Arti TV.

One Thought to “Eleva Carla Sabău, de la Palatul Copiilor Zalău, a obţinut Trofeul Festivalului „Topul Mini Vedetelor””

  1. Maria

    Felicitari printesa mica si cinste celor care te-au crescut si educat!

Leave a Comment