Elev de la CNS Zalău, dispărut fără urmă: familia, polițiștii și jandarmii îl caută cu disperare

Un adolescent din Zalău a dispărut fără urmă, sâmbătă dimineața, iar familia, prietenii dar și zeci de polițiști și jandarmi îl caută neîncetat în oraș, împrejurimi, dar și în localitatea din care a dispărut – Recea Mare. Băiatul a plecat fără să își ia cu el telefonul mobil sau alte lucruri personale, spunându-le bunicilor că pleacă într-o plimbare.

„Sâmbătă, 24 noiembrie, la ora 7.26, o femeie din Zalău a sesizat Poliţia prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că băiatul ei, Tudor, de 15 ani, a plecat de la domiciliul bunicilor, din Recea Mare, în seara zilei de 23 noimebrie, în jurul orei 21, şi nu s-a mai întors. La plecare, le-a spus bunicilor că pleacă la plimbare, fără a-şi lua cu el lucrurile personale, actul de identitate şi telefonul mobil”, ne-au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. }n comunicatul Poliției se mai arată: „Adolescentul era îmbracat cu geacă bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta încălţăminte sport, de culoare bej. Tudor Niream are 1,70 m înălţime, păr saten, spre blond, ochi căprui, constituţie atletică şi nu prezintă semne particulare. Imediat după sesizarea făcută de mamă, efective de poliţişti şi jandarmi au pornit în căutarea băiatului, însă până la această oră nu a fost găsit. Orice persoană care poate oferi informaţii despre adolescent este rugată să anunţe de urgenţă Poliţia prin apelul de urgenţă 112.”

Dispariţia băiatului a fost anunţată într-o postare şi pe Facebook, acolo unde mama acestuia a făcut un apel la toţi cei care i-ar fi putut vedea fiul. Tudor are 15 ani şi este elev în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Silvania” (CNS) Zalău.

Alte articole

Leave a Comment