Durează câteva secunde să semnăm PETIŢIA pentru şoseaua de centură a Zalăului

 

Cel mai mare site de petiţii online din România, găzduieşte şi petiţia zălăuanilor pentru şoseaua ocolitoare a oraşului, care de peste 12 ani se află într-un stadiu incomplet care seamănă tot mai mult a abandon. Zălăuanii şi toţi locuitorii judeţului care doresc să susţină acest proiect, pot completa în câteva secunde datele personale din formularul pus la dispoziţie de site, putând alege şi varianta păstrării anonimatului dacă doresc acest lucru. Important este ca semnăturile să fie în număr cât mai mare, practica acestui site arătând că multe dintre aceste petiţii sunt băgate în seamă doar când depăşesc un anumit număr de semnături, de ordinul miilor. Iniţiatorul petiţiei spune, pe bună dreptate, că doar uniţi suntem puternici şi vom reuşi până la urmă să vedem acest lucru, vital pentru zălăuani, realizat.

Zalăul are nevoie de şosea ocolitoare pentru fluidizarea şi devierea traficului greu din oraş, care distruge atat drumurile cât şi casele oamenilor, fiind în acelaşi timp un real pericol pentru cetăţenii oraşului. Vă invit să semnaţi această petiţie, poate cei din Guvernul Romaniei şi reprezentanţii acestora în teritoriu vor înţelege că acest proiect este vital pentru bunăstarea şi siguranţa cetăţenilor! Doar uniţi suntem puternici”, se arată în petiţia iniţiată de zălăuanul Cosmin Ardelean. Primăria Muncipiului Zalău susţine acest demers şi am fi bucuroşi dacă şi alte instituţii s-ar trezi, şi ar face publică susţinerea lor atât prin comunicate cât şi pe reţelele de socializare. Poate că e timpul să vedem mai multă implicare din partea tuturor, mai ales a celor care au un cuvânt greu de spus. Cu cât suntem mai mulţi, cu atât şansele să fim auziţi sunt mai mari! Cei care doresc să susţină această iniţiativă prin semnarea petiţiei, un pas important şi poate o nouă şansă pentru centura ocolitoare a Zalăului, pot accesa linkul: goo.gl/dnSOlV

Adresa de email nu va fi publicată pe site, însă este necesară confirmarea semnăturii dumneavoastră prin linkul pe care îl veţi primi pe adresa de mail specificată. Cu fiecare semnătură şi fiecare share (distribuire), cresc şi şansele „centurii”!

 

                                                         

 

                                         Dă o mână de ajutor! Semnează petiţia   AICI 

 

9 Thoughts to “Durează câteva secunde să semnăm PETIŢIA pentru şoseaua de centură a Zalăului”

 1. Anonim

  fara despagubiri ,este poligon ,a statului si cat mai repede la munca !!!!

 2. diana

  ma bucur ca promovati semnarea acestei petitii. Fiecare zalauan este dator cu o semnatura, fara mobilizare generala, nu ne aude nimeni!

 3. Este destul de târziu, dar este tot mai bine, decât niciodată! Este regretabil că în caracatița Dâmvovițeană, nu pot exista mandate mai lungi,a unor oameni, care să apere și drepturile acestei părti de țară, să n-o lase de izbeliște, așa cum arată cazul autobandului ”Transilvania”! Atâta vreme cât nu se face nimic concret pentru ”zonă”, trâmbițarea egalității de șansă, este apă de ploaie, chiar mai puțin! Este regretabil că puținii ”aleși”„ care au cam stat tot timpul la guvernare, n-au făcut nimic! Ponta – mincinosule, tu separi Țara, prin abandonul atenției cuvenite unora din părțile ei !

 4. Anonim

  Zalaul are nevoie de un alt primar, in primul rand!

 5. ff

  unii care au stiut de soseaua de centura si-au cumparat pamant acolo si acuma scot bani frumosi pe el !!!!oare si primarul a stiut pe unde va trece soseaua ??????

 6. Anonim

  Semnati petitia!

 7. luminita

  Un lucru foarte bun!

 8. diana

  Felicitari pentru initiativa si promovarea ei! Sunteti singurii care ati promovat aceasta petitie! Restul dorm in bocanci.

 9. cornel

  d-le PONTA in Bucuresti se construiesc strazi suspendate,met.rou ,aeroporturi lucru foarte bun noi nu cerem decat sprijin pentru o amarata de centura si aceea scurta dar foarte necesara in orasul nostru

Leave a Comment